Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da üretiliyor, yok satıyor! Bağışıklık güçlendirmede bir numara

8 Nisan 2020, Çarşamba 13:17

     


İçeriğinde bulunan çok yüksek orandaki Omega 3 ve E vitamininden dolayı bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle bilinen İncir Çekirdeği yağı son günlerde satış rekoru kırıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İncirx İncir Çekirdeği yağı markasıyla tüm Türkiye'ye ürün gönderdiğini söyleyen firma sahibi emekli öğretmen Hasan Tuna "Günümüz virüslerine karşı bağışıklık sistemimizin çok kuvvetli olması gerekiyor. Bağışıklığımızı güçlendiren Omega 3 yağ asidi balık yağından bile yüksek oranda İncirx İncir Çekirdeği yağımızda yer almaktadır. İncir Çekirdeği yağımızın bağışıklık sistemini güçlendirdiği haberlerinin basında yer almasıyla birlikte büyük bir talep patlaması yaşandı. Biz İncirx İncir Çekirdeği Yağı firması olarak tüm Türkiye ye kapıda ödeme imkanıyla gönderim yapıyoruz. Yeterki insanlarımız evlerinde kalsınlar. Elimizde yeterli miktarda incir çekirdeği yağımız var."dedi.

NASIL TEMİN EDEBİLİRSİNİZ?
Kuran ı Kerim de Tin (İncir) suresinde üzerine yemin edilen meyve olan incirin içindeki çekirdeği çıkarıp bu çekirdeğin soğuk pres sıkım ile yüzde yüz saf olarak yağının çıkarılması ile elde edilen bu yağı tüketiciler https://www.incircekirdegiyagi.com ve 05315830420 numaralı telefondan temin edebiliyorlar. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler