Takip Et

SON DAKİKA

Rıdvan Eşin, kadın çalışanlarını unutmadı

8 Mart 2021, Pazartesi 13:12

     


8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Eşin Group bünyesindeki kadın çalışanları ile bir araya gelen Rıdvan Eşin, “Hayatın her alanına dokunuşları ile değer katan kadınlarımızın günlerini kutluyorum” dedi.

Kadınların evlat olarak başladıkları hayatlarına eş, anne, kız kardeş, abla, hala, teyze ve büyük anne olarak devam ederken, aynı zamanda ev hanımı ve iş kadını olarak da hayatın her noktasına temas ettiklerini ve bu temas ile dünyayı daha yaşanılır kıldıklarını belirten Eşin, “Kadınlarımız hava, su, ekmek gibidir. Onlarsız bir yaşam mümkün değildir” diye konuştu.

Eşin, şunları söyledi:

“Kadınların biz erkeklerden farklı bir anatomide ve faklı bir ruh hali ile yaratıldığını, biz erkeklerden daha titiz ve duygusal olduklarını bilerek, onlara karşı daha hoşgörülü ve saygılı davranmamız durumunda, dünyanın herkes için daha yaşanılır bir hal alacağını bilmemiz gerekir.”

En büyük emekçi kadınların ise anneler olduğunu ifade eden Rıdvan Eşin, "Mutlu anneler, mutlu toplumların hazırlayıcısıdır. Bir çocuğu doğurup büyütmek için harcanan emeğin karşılığı yoktur. Peygamber Efendimizin 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' sözü, kadınların toplumdaki konumlarını en üst seviyeye çıkarmıştır" dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler