Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli, Büyükşehir ile renklendi

7 Aralık 2018, Cuma 12:45

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli ilçesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’nin daha estetik ve daha modern görünüme kavuşması için kent estetiği ağırlıklı çalışmalarına devam etti. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, başta Uzun Çarşı olmak üzere şehir merkezindeki orta refüj, kaldırım ve kavşaklarda çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi.

İl genelindeki parkların periyodik bakım ve temizlik işlerini yürüten Büyükşehir ekiplerinin Altıntaş Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki orta refüjda yaptığı peyzaj çalışması vatandaşların büyük beğenisini topladı. Geçtiğimiz hafta tesviyesi yapılan refüj üzerinde Dolamit ve Cüruf taşlarıyla farklı desenler oluşturuldu. Lükstrüm ağaçları ve çeşitli çiçeklerin kullanıldığı çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı. Çalışmaları dikkatle izleyen vatandaşlar, İstasyon Meydanı ile Hürriyet Caddesi arasındaki orta refüjün muhteşem bir görünüme kavuştuğunu söyleyerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Nazilli’nin en işlek yeri olarak bilinen Uzun Çarşı’daki esnaflardan gelen talebi yerine getiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, birçok noktaya çöp kutusu yerleştirdi. Ayrıca, Uzun Çarşı üzerinde bulunan turunç ağaçlarının dipleri de renkli Dolamit ve Cüruf taşlarıyla süslendi. Nazilli’nin birçok noktasında eş zamanlı çalışan ekipler, sepetli çiçek şelalelerinin çiçeklendirilmesinden sonra Hürriyet Caddesi ve Ordu Caddesi’nde yer alan orta refüj ile kaldırım kenarlarındaki bordür taşlarını sarı ve beyaz renklere boyadı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, hem vatandaştan hem de esnaflardan tam not aldı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler