Takip Et

SON DAKİKA

Didim, Travel Turkey İzmir’de yerini aldı

7 Aralık 2018, Cuma 14:54

     


Ege’nin önemli turizm merkezlerinden Didim, dünyanın farklı yerlerinden turizm destinasyonlarının bir araya geldiği, Türkiye'nin önde gelen turizm fuar organizasyonu 'Travel Turkey İzmir' 12.Turizm Fuar ve Kongresi’nde yerini aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ve bu yıl 38 ülke ile 48 ilden bin 200’ü aşkın katılımcının yer aldığı ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi, kapılarını 12’inci kez açarak ziyaretçilerini ağırlıyor. Gaziemir’de yer alan Fuar İzmir’de düzenlenen 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı’nda Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Didim Turizm Derneği ve Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin (DİTAB) ortak çalışmasıyla 'Didim Standı' açıldı. Fuara Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim'in fahri hemşerisi turizmci Hüseyin Baraner, Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla, Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, Belediye Meclisi üyesi Ali Çağlar ve turizmciler katıldı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği Didim standında, ilçedeki oteller hakkında tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, her sene olduğu gibi bu yıl da ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi’nde ‘Didim Standı’ olarak yer aldıklarını belirterek, “İzmir Fuarı, her sene olduğu gibi bu senede turizm sektörü temsilcilerini bir araya getirdi. Fuarın büyük bir kısmı teknolojiye ayrılarak sektördeki savaşın önümüzdeki yıllarda nerede verilmesi gerektiğini de gösterildi. Bizde Didim olarak en iyi şekilde tanıtım çalışması yaparak Didim’in varlığını ortaya koyduk. Amacımız tarih ve doğa cenneti olan Didim’e hak ettiği değeri ulaştırmak. Fuara katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Karataş, herkesi Didim’i görmeye ve Didim’de tatil yapmaya davet etti. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler