Takip Et

SON DAKİKA

Didim, Travel Turkey İzmir’de yerini aldı

7 Aralık 2017, Perşembe 19:09

     


Ege'nin önemli turizm merkezlerinden Didim, dünyanın farklı yerlerinden turizm destinasyonlarının bir araya geldiği, Türkiye'nin önde gelen turizm fuar organizasyonu 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı’nda yerini aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ve 65 ülkeden 35 binden fazla katılımcının katıldığı 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı, kapılarını 11’inci kez açarak ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Gaziemir’de yer alan Fuar İzmir’de düzenlenen 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı’nda Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Didim Turizm Derneği ve Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin (DİTAB) ortak çalışmasıyla 'Didim Standı' açıldı. Fuarın ilk gününe Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim Ticaret Odası Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla, Didim Ticaret Odası Meclisi üyeleri ve turizmciler katıldı. Didim standında gerçekleştirilen halk oyunları gösterisi, büyük beğeni topladı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Didim standında, ilçedeki oteller hakkında tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

 

“5 MEVSİM DİDİM”

Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, her sene olduğu gibi bu yıl da 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı’nda ‘Didim Standı’ olarak yer aldıklarını belirterek, “DİTAB olarak benim başkanlığımda dördüncü fuar katılımımız oldu. Burada önemli olan ilçemizdeki kurum ve kuruluşlar ile otelci arkadaşlarla birlikteliğimizin her geçen yıl artarak devam etmesi. Amacımız tarih ve doğa cenneti olan Didim’e hak ettiği değeri ulaştırmak. İki yıldır ‘Didim’i seviyoruz’ temasını kullandık. Ama bu sene ‘5 Mevsim Didim’ temasını kullanıyoruz. Beşinci mevsim de sanırım Didim’in kehaneti ve gizemi olacaktır” dedi. Karataş, herkesi Didim’i görmeye ve Didim’de tatil yapmaya davet etti.

 

KUŞADASI DA TRAVEL TURKEY İZMİR’DE YERİNİ ALDI

Kuşadası Belediyesi de ilçenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını yapmak amacıyla belirlediği fuar takvimi doğrultusunda, 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı’nda yerini aldı. Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde, KODER ve TÜRSAB’ın desteğiyle Travel Turkey İzmir’de açılan 270 metrekarelik stantta Kuşadası’nın tanıtımı yapıldı. Bir yandan Kuşadası Belediyesi tarafından hazırlanan görsel ve bilgilendirici materyaller aracılığıyla yurt içinde ve yurt dışında Kuşadası’nın tanıtımı yapılırken, bir yandan da turizm alanında yeni işbirliklerinin sağlanması ve var olan ilişkilerin geliştirilmesi amaçlanıyor. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler