Takip Et

SON DAKİKA

Çıldır'ın açılmasına bir imza da Savaş'tan

7 Aralık 2017, Perşembe 18:28

     


Aydın Çıldır Havalimanı’nın yolcu taşımacılığına açılması için Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği 21 Ekim’de başlattığı imza kampanyasını sürdürüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yolcu taşımacılığına açılması için Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başlattığı imza kampanyasına, bir destek de AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’tan geldi. 31 Aralık'a kadar devam edecek olan imza kampanyası kapsamında, Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Apaydın başkanlığındaki, Genel Sekreter Menderes Payze ve Yönetim Kurulu Üyesi Nail Cesur’dan oluşan heyet, TBMM’de AK Part iMKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı ziyaret ederek destek istedi.

 

“AYDINLILAR OLARAK BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ”

Kampanya hakkında bilgi veren Başkan Halil Apaydın, Aydın Çıldır Havalimanı’nın yolcu taşımacılığına açılmasının Aydın’ın gelişmesine büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Aydınlılar olarak birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Apaydın, Aydın’ın hak ettiği havalimanının bir an önce faaliyete geçmesini istediklerini ifade etti. Başkan Apaydın, “Dernek olarak başlatmış olduğumuz imza kampanyasının sonuçlanmasına takiben hazırladığımız dosya daha önce belirttiğimiz gibi ilgili kurum ve kuruluşlara teslim edilecektir. Aydın'ımıza büyük bir hizmet olacağını düşündüğümüz imza kampanyasına tüm hemşerilerimizi destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

 

Milletvekili Mustafa Savaş Aydın Çıldır Havalimanı için başlatılan imza kampanyasına imza atarak destek verdi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler