Takip Et

SON DAKİKA

Türk Kızılay Derneği'nden iftar yemeği

7 Haziran 2017, Çarşamba 13:28

     


Aydın Valiliği tarafından Ramazan Paşa Camisi'nde 11 gündür verilen iftar yemeği organizasyonuna Türk Kızılay Derneği Aydın Şubesi de katkı sağladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türk Kızılay Derneği Aydın Şubesi, Aydınlılarla Ramazanpaşa Camisi'nde iftar yemeğinde buluştu. Aydın Kızılay Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, "Sayın Aydın Valiliği ile Türk Kızılay Derneği Aydın Şubesi olarak Valiliğimiz 11 gündür iftar yemeği gerçekleştiriyordu, bugün biz de valilikle beraber iftar yemeğimizi veriyoruz. Halkımız da burada havada güzel talebelerimiz de burada bizimle birlikte iftar yemeğini gerçekleştiriyoruz. Bize destek olan öğrencilerimiz de Sayın Valimizin talimatıyla bu organizasyonu Ramazan boyunca devam ettirmek istiyorlar. Halkımızın katılımıyla Ramazan boyunca bu güzelliğin devamını dileriz" dedi. Ramazan'ın birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Pekmezci, "3 gün önce verdiğimiz iftarlarımız, davet üzerine kamu çalışanlarımızı, daire müdürlerimizi ve muhtarlarımızı davet ediyorduk. Burada kimseyi davet etmek yok, yoldan geçen herkese kapımız açık. Bundan sonraki senelerde de inşallah böyle devam ettiririz" diye konuştu. Pekmezci, Türk Kızılayı'nın sadece Türkiye'de değil 22 ülkede iftar yemeği verdiğini söyledi.

 

Kızılay Topluluğu Başkan Yardımcısı Salih Zengin’de şunları söyledi: "Adnan Menderes Üniversitesi Kızılay Topluluğu olarak bu organizasyonu yapıyoruz. Yaklaşık kırk kişi gönüllü arkadaşımızla birlikte, buradaki halkımıza yardımcı oluyoruz. Daha önce Kızılay Topluluğu olarak huzurevi ziyaretlerimiz oldu, geçen yıl üniversiteler arasında Kızılay Topluluğu olarak 1. olduk bugün burada elimizden geleni yapıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

 

Kızılay Topluluk Başkanı Kezban Çetin, iftar yemeğinde Aydınlılarla buluşmaktan mutlu olduğunu belirterek, "’3 yıldır Kızılay’ın içindeyim geçen yıl üniversitemizin topluluk başkanlığını yaptım. Kızılay olarak ilk defa iftar yemeği organizasyonunda bulunuyorum. Yoğun geçiyor, bu yüzden çok sevinçliyiz, mutluyuz. Üniversite gençliği olarak Kızılay’ın arkasındayız. Hedefimiz bütün gençleri işin içine katmak, Ramazan ayında insanlarımızın hayır duasını alabilmek" dedi.

Aydın Valiliği Sosyal Dayanışma Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı'nın Ramazan iftar yemeğine katılanlar, Kızılay Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci ,Kızılay Aydın Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Resul Tübcil, Aydın İl Göç İdare Müdürü Soner Koç, Aydın Aile Sosyal Yardımlaşma Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik’de iftar yemeğine katıldı. (BURÇİN ŞAHİN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler