Takip Et

SON DAKİKA

Kalınonuz'un asker paylaşımına MHP'li Keskin'den sert uyarı

6 Ağustos 2017, Pazar 15:29

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl eski başkanı Barkan Kalınomuz’un sosyal medyadan Efeler Adnan Menderes Bulvarı'ndaki asker uğurlaması törenlerine tepki gösterdi. Bunun üzerine bir açıklama yapan MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin de Kalınomuz’a askerliğin vatan borcu olduğunu hatırlatarak, “Bu yaptığınız yanlıştan ivedi bir şekilde dönüp, bütün şehitlere ve gazilere vefa borcunu ödeyecek özrü dileyin” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Barkan Kalınomuz, sosyal medya üzerinde paylaştığı yazıda şu ifadelere yer verdi: Yaa siz nasıl valisiniz, emniyet müdürüsünüz. Nedir bu bulvardaki asker uğurlaması. Arabaların egzozlar, Klaksonlar, patinaj sesleri. Yeter artık. Ne bekliyorsunuz önlem almak için. Lütfen birinin ölmesi mi lazım. Birimin bu duruma müdahale ederken dayak yemesi mi lazım. Kusacağımız geliyor artık. Eğer bir gün bir daha siyasetin sorumlu bir yerinde olursam sizi de teşhir etmezsem bana da lanet olsun.

“YANLIŞTAN İVEDİLİKLE DÖNÜP ÖZÜR DİLE”

MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin de Barkan Kalınomuz’un paylaşımına tepki göstererek, “Adı üstünde devrik başkan. Eğer bugün hür bir şekilde kendine göre tepkisel davranabiliyorsa, vatan topraklarını beklemek için, Mustafa Kemal'in ordusuna gözünü kırpmadan talip olan doğuştan asker Türk evlatlarına çok şey borçlu olduğunu unutmamalıdır. Atatürk'ün partisinde niye olamadığı, niye partiden atıldığı apaçık ortadadır. Çünkü bu zat, Atatürk’ün ordusuna, bu orduya katılacak olan Mehmetçiklere, onların annesine, babasına yakıştırma yapacak kadar aciz, zavallı ve Türklük’ten uzaktır. Bizler evlatlarımızı Vatana kurban olsun diye ellerine kına sürer, davulla zurnayla askere göndeririz. Sizler Türklük şuuruna eremediğiniz için bunu anlayamazsınız. Atatürkçüyüz deyip Atatürkçülüğü anlayamayan ve Atatürk üzerinden prim yaparken, ceddi ve torunlarının ötesinde vatanını bu kadar sert dille eleştiren zihniyeti şiddetle kınıyoruz. Dış mihrakların, vatanımızın üstünde bu kadar oyun oynadığı bir dönemde herkes diline ayar vermek zorundadır. Bu yaptığınız yanlıştan ivedi şekilde dönüp, bütün şehitlere ve gazilere vefa borcunu ödeyecek özrü dileyin. Zira her Türk asker doğar” dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler