Takip Et

SON DAKİKA

Efeler hafta sonu yağmura teslim oldu

6 Ağustos 2017, Pazar 18:11

     


Efeler hafta sonu yağmura teslim oldu. Cumartesi günü yaşanan yağmur ve fırtına Pazar günü de devam etti. Yağmurun bilançosu ağır olurken, birçok araç ve dükkan yağmurdan zarar gördü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Hafta sonu Efeler’de yaşanan yağmur, hayatı felç etti. Cumartesi günü yaşanan fırtınanın etkisiyle birçok ağaç devrilirken, konut ve iş yerlerinin tabelaları da yerinden fırladı. Bazı ağaçların minibüs ve otomobillerin üzerine devrildiği gözlendi. Fırtına sonucu bazı bölgelerde elektrik direklerinin devrildiği, çatı tentelerinin ve televizyon antenleri de yola uçtu. Osman Yozgatlı Mahallesi Poligon Tepe Mevkii'nden bir kişinin yıldırım çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı. Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, yağışın etkili olduğu dakikalarda vatandaşın yardımına koştu. Efeler'de yoğun hissedilen fırtınada Yedi Eylül Mahallesi'nde bulunan İmam Hatip Lisesi ve Hatipler Camisinde ağaçlar ortadan ikiye ayrıldı. Ağaçların devrildiği fırtınada vatandaşlar zor anlar yaşadı. Öte yandan yüksek gerilim hatlarının zarar gördüğü fırtınada araçları zarar gören sürücüler yaşanan duruma tepki gösterdi.

PAZAR GÜNÜ FIRTINA ETKİSİNİ AZALTTI

Pazar günü Efeler ve çevre ilçelerde de etkili olan yağış yine hayatı olumsuz etkiledi. Fırtınanın etkisi azalırken, yağmur suları trafikte kısa süreli aksamalara neden oldu. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler