Takip Et

SON DAKİKA

Girişimciler sertifikalarını aldı

5 Aralık 2016, Pazartesi 18:31

     


Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) ile Aydın İş Kadınları Derneği (İŞKAD) işbirliğiyle KOSGEB’in Girişimci Desteği'nden yararlanmak isteyen 100 girişimci için açılan eğitimler tamamlandı. Efeler Wonderpark Kafe'de düzenlenen törende eğitimi başarıyla tamamlayan girişimcilere sertifikaları verildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞKUR ve İŞKAD’ın işbirliğiyle KOSGEB’in Girişimci Desteği'nden yararlanmak isteyen 100 girişimci için başlatılan eğitimler tamamlandı. Efeler Wonderpark’ta düzenlenen sertifika töreninde eğitimleri başarıyla tamamlayan girişimcilere sertifikaları verildi. İŞKAD Başkanı Belgin Çekmen, girişimcilerin her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, “Kursumuzu başarıyla tamamladık. Herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. İŞKUR Müdürümüz Rahmi Terzi’ye desteklerinden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Bizim kurslarımızdan çıkan birçok arkadaşımız yeni bir iş kurdu. Wondepark işletmesinin sahibi de girişimcilik kurslarına katıldı. Belgelerini alan arkadaşlarımızın da yeni bir iş kurmasını istiyoruz. Bizim zamanımızda böyle destekler yoktu. Bu desteklerin kıymetini bilmek gerekiyor” dedi.

Sertifika Törenine İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi, İŞKAD Başkanı Belgin Çekmen, Eğitmen Ebru Alp ve girişimciler katıldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler