Takip Et

SON DAKİKA

CHP'li Yıldız'ın tedavisi sürüyor

5 Temmuz 2017, Çarşamba 13:18

     


CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki olarak başlatılan Adalet Yürüyüşü’nde kalp spazmı geçiren ve ardından açık kalp ameliyatı olan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın tedavisi Ataşehir’deki özel bir hastanede sürüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pazar günü akşam saatlerinde yoğun bakımdan normal odaya alınan Yıldız'ın, tedavisi devam ediyor. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı Adalet Yürüyüşü’müzün on altıncı gününde, 30 Haziran Cuma günü rahatsızlanarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldım. Burada yapılan anjiyo operasyonundan sonra aynı gün İstanbul Ataşehir Memorial Hastanesi’nde açık kalp ameliyatı geçirdim. 2 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 2 Temmuz’da normal servise çıkarıldım” ifadelerini kullandı.

 

ARAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Hastanede tedavisinin sürdüğünü ifade eden Yıldız, “Rahatsızlığım süresince, beni merak ederek, bilgi almak için, telefonla arayan, mesaj atan, bizzat ziyaret ederek bana moral vermeye çalışan çok değerli dostlarıma, hemşehrilerime ve yol arkadaşlarıma teşekküre diyorum” değerlendirmesinde bulundu. Yıldız’ın zaman zaman kısa süreli ziyaretçi kabul ettiği bildirilirken, yavaş yavaş yürütülmeye çalışıldığı öğrenildi.

Milletvekili Yıldız’ın bir süre daha hastanede dinleneceği kaydedildi. (KIVANÇ UĞUR)

HABER VİDEOSU

CHP’li Hüseyin Yıldız'ın son sağlık durumu

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler