Takip Et

SON DAKİKA

Çerçioğlu’na yazar övgüsü

4 Ekim 2016, Salı 11:51

     


Tanınmış yazar ve televizyon programcısı Nazan Şara Şatana, imza günü için geldiği Aydın’da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu övdü.

“Topkapı Şifresi” ve “Ayasofya’da Gece Buluşması” adlı kitaplarının imza günü için bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak Aydın’a gelen Şatana, Aydın’ın çok güzel bir şehir olduğunu belirterek, “Türkiye’ye örnek olmuş Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nun başarılarını ilgiyle ve çok yakından takip ediyorum” dedi.

Aydınlılarla buluşan ünlü yazar, “Aydın’a kadın eli değdiği her haliyle belli” diyerek Başkan Çerçioğlu’nun hizmetlerini ve projelerini çok beğendiğini ifade etti.

“HERKES ÇERÇİOĞLU’NU ÖRNEK ALSIN”

Vatandaşlarla sohbet edip kitaplarını imzalayan Nazan Şara Şatana, “Aydın çok güzel bir şehir. Aydın’da kadın bir büyükşehir belediye başkanı olduğu, şehrin her noktasından belli oluyor. Ben de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe’nin hayranıyım ve İstanbul’da olmama rağmen yakından takip ediyorum. Yaptığım programlarda Sayın Çerçioğlu’nun çağdaş Tük kadınının en değerli örneklerinden biri olduğundan her zaman bahsediyorum. Sayın Çerçioğlu’nu tüm bayanların örnek alması lazım. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” sözleriyle Aydın büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu övdü. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler