Takip Et

SON DAKİKA

OKT Trailer'den iftar yemeği

4 Haziran 2017, Pazar 12:37

     


Aydın’ın önemli sanayi kuruluşlarından araç üstü ekipman ve treyler sektöründe marka olan OKT Trailer, düzenlediği iftar yemeğinde Aydın halkıyla buluştu. Bini aşkın kişinin katıldığı iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

OKT Trailer, düzenlediği iftar yemeğinde Aydınlılarla buluştu. Gar Park Restaurantta düzenlenen yemekte OKT Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Huzurevlerinden de misafirleri olduğunu söyleyerek, “Ramazan ayının maneviyatıyla özellikle ilk iftar yemeklerinde herkes ailesi ile birlikte olmak ister. Biz de bu anlamda Ramazan ayının ilk on günü içerisinde OKT Ailesi olarak bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Değerli yaşlılarımızı, sevgili gençlerimizi ve çocuklarımızı da iftar soframızda görmekten mutluluk duyuyoruz. İhtiyaç sahibi birçok çocuğumuz var. 18 yaş üzerindekiler bir şekilde hayatta kendilerini idare edebiliyorlar ama maalesef ki küçük çocuklarımız bunu yapamıyorlar. Onların bir şekilde ellerinden tutulup topluma kazandırılması lazım, o yüzden bu tür projelere çok önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz” dedi.

Yemekte, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Seyfi Bozçelik, Gökhan Maraş'a, huzurevi yaşlılarına ve sosyal hizmetlerdeki çocuklara göstermiş olduğu ilgiden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Bozçelik, “Gökhan Bey, her zaman çocuklarımızla ve yaşlılarımızla ilgileniyor. İlgilerinden dolayı kendilerine bir plaket taktim ettik. Hayırseverliğin devam etmesini önemsiyoruz, özellikle genç neslin bu geleneği devam ettirmesi gerekiyor” diye konuştu.

 

Gar Park Restaurant’ ta düzenlenen iftar yemeğine Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, OKT Trailer Yön. Kur. Bşk. Gökhan Maraş, Genel Müdürü Hakan Maraş, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maraş, Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası Başkanı Rıza Yörüyen, AYGİAD Başkanı Gökhan Pehlivan ve çok sayıda vatandaş katıldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler