Takip Et

SON DAKİKA

Mama getirene kurs bedava

4 Haziran 2017, Pazar 10:09

     


Aydın’ da hizmet veren Penta Dil Okulları sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesi geliştirdi. Kedi ya da köpek maması fark etmeksizin 30 kg mamayı okula getiren herkese bir kur İngilizce kursu ücretsiz verilecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler’de hizmet veren köklü dil okullarından Penta Dil Okulları örnek bir sosyal sorumluluk projesi için harekete geçti. Sokak hayvanlarının beslenmesi için düzenlenen projede, kedi ve köpek maması fark etmeksizin 30 kilogram mama getiren her kişiye bir kur ücretsiz yabancı dil kursu verilecek. Başvuru yapan ilk 20 kişi için uygulanacak bu projenin talep görmesi halinde bütün sene boyunca sürdürülmesi planlanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Penta Dil Okulları Müdürü Sevtap Battal, sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak için böyle bir sosyal sorumluluk projesi hazırladıklarını belirtti. Battal; “Sokakta yaşayan dostlarımızın yaşam kalitesini artırmak için sosyal sorumluluk projesi başlattık. 30 kg kedi ya da köpek maması getiren herkese bir kur İngilizce eğitimi ücretsiz veriyoruz. Tek istediğimiz kişilerin mamaları kurumumuza şahsen teslim etmeleridir. Bizler de bunları hayvanlara götüreceğiz. Bağışçılar bizi sosyal medyadan takip edebilir. Doğru yere ulaştığına emin olunması için mamaları şahsen istiyoruz. Bunun her zaman takipçisi olabilirsiniz, zaten sosyal medyadan da paylaşıyoruz” dedi.

Genel Koordinatör Talat Güneri de insanların, sokak hayvanlarının doğal ortamlarını bozuklarını belirterek; “Sokak hayvanlarının doğal ortamlarını bozduğumuzu düşünüyorum. Bu bağlama onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onların da mutlu yaşamaya haklarının olduğunu düşünüyorum.

 

KUŞLAR DA DÜŞÜNÜLMELİ

Penta Dil Okullarında eğitim alan öğrencilerden Enes Kural da 'Faydalı bir kampanya olduğunu düşünüyorum. Çevremizdeki insanlara baktığımızda dışarıdaki kedilere ve köpeklere pek önem vermiyorlar. Sadece kedi veya köpeklere değil mesela kuşlarımız için de aynı davranışta bulunulması gerekir. Sadece su koymakla olmaz. Geçen gün burada bir köpek gördük, hiç beslenmemiş gidip önüne su koyduk. Öğrenci olarak elimizden geldikçe hayvanlara destek olmaya çalışıyoruz. Bu dünyada sadece biz yaşamıyoruz, çevremizdekilerin de bu konuda duyarlı olmasını tavsiye ederim’ diye konuştu.

 

Elif Naz Şahinci, proje hakkındaki düşüncelerini şöyle aktardı ‘’ İlk başta bu davranışın kurumumuz tarafından yapılması çok hoşuma gitti. Çünkü dışarıdaki hayvanlara acımasız davranan insanlar var. Bu açıdan gereksiz kampanyalar düzenlenmesi yerine birkaç canlının karnını doyurmak en doğru hareket olur. ‘‘dedi. (BURÇİN ŞAHİN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler