Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Dinçer, halk ile oruç açtı

3 Haziran 2017, Cumartesi 14:58

     


Çine Belediyesi tarafından organize edilen iftar sofraları bu kez Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tarafından kuruldu. Çineliler ile birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Dinçer, herkese hayırlı Ramazanlar diledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ramazan ayının 7. gününde Çinelilere iftar sofraları kuran hayırsever vatandaş, bu kez Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer oldu. Başkan Dinçer, yemek dağıttığı vatandaşlar ile oruç açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. İftara, Çine Belediye Meclisi Üyesi Hasan Yörük, Mehmet Güler ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin de katıldı.

Her yıl Ramazan ayında Çine Atatürk Parkı'nda geleneksel olarak kurulan iftar sofraları ile vatandaşların hep birlikte oruç açmalarına vesile olduklarını ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “10 yıldır her mübarek Ramazan’da hayırsever vatandaşlarımız ile Çineli vatandaşlarımızı bu organizasyonumuzda buluşturuyoruz. Sofralarımızı paylaşıyoruz ve bundan çok mutluyuz. Buraya gelemeyen vatandaşların yemeklerini ise evlerine gönderiyoruz. Herkesin Ramazan ayı hayırlı olsun” dedi. (SEZGİN MADRAN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler