Takip Et

SON DAKİKA

İnsani değerleri oyunla öğreniyorlar

2 Temmuz 2017, Pazar 19:05

     


Aydın Gençlik Merkezi’nin düzenlediği drama kurslarında 8-14 yaş aralığındaki çocuklara insani değerler oyunlaştırılarak öğretiliyor. Kurslarda engelli çocuklar için de özel bir grup oluşturuldu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği drama kurslarında 8-14 yaş aralığındaki çocuklara insani ve manevi değerler oyunlaştırılarak öğretiliyor. Drama eğitmenleri Fırat Yargı ve Yasin Biçici’nin gözetiminde yapılan derslere yaklaşık 35 kursiyer katılırken, derslerde empati, iyilik, yardımseverlik gibi akla gelebilecek her türlü insani değer oyunlaştırarak öğretiliyor.

ENGELSİZ DRAMA GRUBU

Drama kursunda 8-14 yaş arası çocukların bulunduğu ilk grup çarşamba ve Cuma günleri 13:00- 15:00 arasında ders görürken, engelliler ve gönüllülerden oluşan “Engelsiz drama” grubu ise Perşembe günleri 12:00- 15:00 saatleri arası, Cumartesi günleri ise 13:00-15:00 saatleri arası ders alıyor. Okullar açıldıktan sonra da devam etmesi planlanan drama kursuna katılmak için isteklilerin Gençlik Merkezi’ne üye olmaları yeterli. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler