Takip Et

SON DAKİKA

Berberler Odası'na söz verdiği bilgisayarı aldı

2 Temmuz 2017, Pazar 12:18

     


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Berberler Odasını ziyaret ederek Oda için alınan masaüstü bilgisayarı teslim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediyesi Haluk Alıcık, Nazilli Berberler Odasını ziyaret etti. Ziyaretinin asıl gayesi olan masaüstü bilgisayarı Oda Başkanı Olcay Akyıldız’a teslim etti. Yaklaşık 3 ay önce Yeni hizmet binası açılışında kendilerine verdiği sözü yerine getiren Başkan Alıcık; “Hizmet binası açılışında Başkan Olcay Akyıldız bilgisayar eksiklerini olduğunu iletmişti. Bende kendilerine bilgisayar sözünü vermiştim. Sözümü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Esnaflarımızın temsilcisi olan odalarımıza çok önem veriyoruz. Berberler odamız bilgisayarlarını güle güle kullansınlar” dedi.

Berberler Odası Başkan Yardımcısı Nuray Kaynak da hazır bulunduğu Başkan Alıcık’ın ziyaretinde Bilgisayar için Başkan Haluk Alıcık’a çok minnettar olduğunu belirten Nazilli Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız, “Başkanım açılışta söz vermişti. Odamızın eksiğini giderdi. Bilgisayar teslim edildi. Odamız ve üyelerimiz adına çok teşekkür ederim. Bizi de ziyaret etti. Onurlandırdı. Başkanım elinden geldiğince odalara destek oluyor zaten. Allah ondan razı olsun” şeklinde konuştu. (VEYSEL KARAHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...      







 
Son Eklenen Haberler