Takip Et

SON DAKİKA

Kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi yayımlandı

1 Aralık 2016, Perşembe 11:25

     


Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin 'Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi' kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

657 ve 2451 sayılı kanunlar kapsamından yayımlanan kararname çerçevesinde, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının görev yeri değişirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. 30 kaymakam ve vali yardımcısı ise bakanlık merkez birimlerinde görevlendirildi. Kararnamede ayrıca, 12 mülki idare amirinin bakanlık bünyesinde görev yerlerinin değiştirildi, 9 mülki idare amiri de diğer görevlere atandı. Kararname, Resmi Gazete’de yayımlanırken, İçişleri Bakanlığı’nın sitesinden de duyuruldu.

AYDIN'DAKİ DEĞİŞİKLİKLER

GİDENLER: Aydın Vali Yardımcısı Kadir Sertel Otcu'nun 1. Derece Kadrolu Torbalı Kaymakamlığı'na, Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan'ın 1. Derece Kadrolu Kahramanmaraş Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne, Aydın Vali Yardımcısı Halil Canavar'ın 1. Derece Kadrolu Denizli Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne, Aydın İl Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Polat'ın 1. Derece Kadrolu Burdur İl Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'un 1. Derece Kadrolu Beylikdüzü Kaymakamlığı'na, Germencik Kaymakamı Bahri Tiryaki'nin 1. Derece Kadrolu Menderes Kaymakamlığı'na ve Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk'ün 1. Derece Kadrolu İpekyolu Kaymakamlığı'na ataması gerçekleştirildi.

GELENLER: Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay'ın 1. Derece Kadrolu Aydın Vali Yardımcılığı'na, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek'in 1. Derece Kadrolu Aydın Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne, Aydın Vali Yardımcısı Selami Işık'ın 1. Derece Kadrolu Kuyucak Kaymakamlığı'na, Aydın Vali Yardımcısı Ayhan Işık'ın 1. Derece Kadrolu Germencik Kaymakamlığı'na ve Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük'ün 1. Derece Kadrolu Nazilli Kaymakamlığı'na ataması yapıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler