Takip Et

SON DAKİKA

Çine kaymakamı değişti

1 Eylül 2018, Cumartesi 10:37

     


Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, aralarında vali yardımcısı ve kaymakamların da bulunduğu 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

20 Temmuz 2013 yılından buyana gören yapan Çine Kaymakamı Özkan Demir, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçe Kaymakamlığına atandı. Afyonkarahisar’ın Çay Kaymakamı olan Turan Erdoğan da Çine Kaymakamlığına atandı.

Çine’de 5 yıldır görev yapan Özkan Demir, ilçenin gelişmesi birçok projeler imza attı. Demir, 21 Nisan 2016 yılından buyana Çine Organize Başkanı olarak görev yapmaktadır.

TURAN ERDOĞAN KİMDİR?

Turan Erdoğan, 1976 yılında Ardahan'ın Hanak İlçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Hanak'ta tamamlayan Erdoğan, Üniversiteyi Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

Üniversiteden sonra belli bir dönem özel sektörde çalıştı. Askerlik hizmetini bitirmesini müteakiben İçişleri Bakanlığı'nın açtığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2000 yılında Şanlıurfa Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Dumlupınar, Özvatan ve Eflani Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. İngiltere'nin Exeter Üniversitesi'nde dil eğitimi alan Erdoğan, Kamu Diplomasisi ile ilgili çeşitli kurs ve seminerlere katıldı.

88. dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayarak ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapan Turan Erdoğan, Ankara Haymana Kaymakamlığı sonrası Afyonkarahisar’ın Çay İlçesine atanarak görevine başlamıştır.

Erdoğan, evli olup iki kız çocuğu babasıdır. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler