Takip Et

SON DAKİKA

AYTO, Aydın İnciri’ni Samsun’da tanıttı

28 Kasım 2016, Pazartesi 14:25

     


Aydın Ticaret Odası'nın da stant açarak üyelerin ürünlerinin tanıtımı yaptığı Tüyap Gıda Fuarı 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirildi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Samsun Gıda Fuarı'nın açılış töreni, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Sn. Cihat Aalagöz Samsun Valisi İbrahim Şahin Samsun Milletvekili Hayati Tekin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz , Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Necdet Buzbaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Bülbüloğlu'nun konuşmaları ile gerçekleşti.

Karadeniz Bölgesi'nin en önemli gıda fuarı olma özelliğini de taşıyan organizasyonda AYTO'nun standı büyük ilgi gördü. Üyelere ait ürünlerin tanıtımının yapıldığı fuarda, özellikle Aydın İnciri’ne yoğun ilgi gösteren Samsunlu ve çevre illerden gelen Karadenizliler, fuarda Aydın ilini görmekten son derece memnun olduklarını dile getirdiler. 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan fuarın, Karadeniz Bölgesi'ne açılmak isteyen gıda firmaları için önemli bir tanıtım işlevi gördüğü ve her yıl artan kapasitesiyle ülkemizin önemli fuarları arasına girmeye de aday olduğu bildirildi.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, “Yönetim anlayışımızın temelini oluşturan ana fikir olan 'üye odaklı' çalışma şeklinin bir örneğini daha gösterdiğimiz Samsun Gıda Fuarı’nı geride bıraktık. Karadeniz Bölgesi'nin önemli gıda fuarı olan Samsun Gıda Fuarı’nda açtığımız Aydın Ticaret Odası standıyla Karadeniz Bölgesi'ne açılmayı düşünen üyelerimizin ürünlerini tanıttık. İlimizin lokomotif tarım ürünü olan Aydın İnciri’nin görmüş olduğu ilgiden ziyadesiyle memnun kaldığımı da belirtmek istiyorum. Aydın İnciri'nin hak ettiği yere gelebilmesi için yurt içi ve yurt dışı bütün imkanları Aydın Ticaret Odası olarak sonuna kadar zorlayacağımızdan, üyelerimizin ve Aydınlıların hiç şüphesi olmasın" dedi. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler