Takip Et

SON DAKİKA

Gayrimenkulünüz Remax'la değer bulsun

24 Mayıs 2016, Salı 21:05

     


Türkiye’de birçok ofisi bulunan Remax, Aydın’da da başarısını kanıtladı. Aydın’da 2 yıl önce hizmete giren ve ofis sayısını yediye çıkaran Remax Pasha, güvenilir adımlarla ilerliyor. Firma, konut, lüks konut, proje, kat karşılığı ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında uzmanlaşmış ekibi ile çalışıyor.

REMAX YENİ OFİSLERİYLE BÜYÜYOR

z sektörünü yakından takip ederek müşterilerine en doğrusunu sunduklarını belirten ve firma hakkında bilgi veren Remax Pasha Broker’ı İlhami Karakuş, “Uzun yıllar gayrimenkul sektörünün içindeyim. 2008 yılında Remax ile tanıştım. 2011 yılında Remax Pasha2’yi Davutlar’da 2014’te Remax Pasha5’i Efeler’de ortaklarım ile birlikte kurduk. Remax 1975 yılında Amerika’da kurulmuş ve 1998 yılından bu yana da Türkiye’de çalışmalarını sürdürmektedir. Remax Pasha Grubu’nun ilk ofisi 2004 yılında Kuşadası’nda kuruldu. Bu gün Kuşadası, Davutlar, Bodrum Merkez, Bodrum Yalıkavak, İzmir Gaziemir, Aydın Efeler ve İstanbul Çekmeköy’de olmak üzere toplam 7 ofis, 9 broker, 25 personel, 200 den fazla gayrimenkul danışmanı ile hizmet veren büyük bir ailemiz var. Her gün büyümeye devam ediyoruz” dedi.

İŞİNDE UZMAN DANIŞMANLARLA ÇALIŞIYORLAR

Gayrimenkul sektörünün geçmişten gelen olumsuz imajı olduğunun altını çizen İlhami Karakuş, “Bu imaj gayrimenkul almak veya satmak isteyen insanlarda genel bir tedirginlik yaratıyor. Biz Remax Pasha olarak bu hizmeti vermekte olan gayrimenkul danışmanlarımızın eğitimine çok önem veriyoruz. Teknik bilgi ve donanımlarına ve etik kurallara uymalarına azami dikkati gösteriyoruz. Bu yüzden gayrimenkul işi olanlar bizimle çalıştıklarında alım satım sürecini hem çok huzurlu geçirmekteler hem de aldatılmadıklarından emin olurlar. Remax Pasha Grubu olarak biz tüm Türkiye’deki Remax ofisleri arasında bu konudaki hassasiyetimizle tanınıyoruz” diye konuştu.

Aydın ofisi olarak hedeflerine ulaşmalarına çok az kaldığını belirten Karakuş, “ Aydın ofisimizi projelendirirken 2 yıl içinde 40 gayrimenkul danışmanı planlamıştık. Bu gün 35 danışmanımız 2 personelimiz ve 3 Broker’ dan oluşan kadromuzla Aydın’lı hemşerilerimize hizmet veriyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Haziran ayı sonuna kadar 40 danışmana ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

“GAYRİMENKUL EN KARLI YATIRIM ARACIDIR”

Proje satışında deneyimli ve bilgi birikimi yüksek bir ofise sahip olduklarının altını çizen İlhami Karakuş, şunları söyledi:

“Şu anda Nazilli’de Sultan Konakları ve Çağatay Sitesi satışını sürdürdüğümüz projelerimizdir. Müteahhit Cavit Yenipazarlı’nın inşaatını sürdürdüğü Sultan Konakları Nazilli’deki konut anlayışına yeni bir yaklaşım getirmiştir. Diğer taraftan Aydın Merkez’de Dora Residence’deki satışlarımız devam ediyor. Bizim insanımız için en doğru ve en karlı yatırım gayrimenkuldür. Anacak alırken ve satarken hizmet alacakları kişi ve kurumları doğru seçmelidirler. Bilgili, deneyimli ve etik kurallara uyan gayrimenkul danışmanları ile çalışmalıdırlar” diye konuştu. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler