Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’ndan Didim’e ziyaret

19 Kasım 2016, Cumartesi 16:50

     


Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Didim Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, 25 Kasım’da sona erecek olan borç yapılandırması konusunda bilgilendirmede bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk olarak Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Müsevitoğlu ve Sarı’yı, Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ile Başkan Yardımcısı Metin Destici ağırladı. Ziyarette konuşan Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, geniş kesimi kaplayan yapılandırmanın halka duyurulmasının gayreti içerisinde olduklarını belirterek, 25 Kasım’a kadar çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu da kayıt dışı esnafın üzerine gidilmesi gerektiğini belirtti. Oda olarak araç ve eleman desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Pektaşoğlu, kayıt dışının önüne geçmek için vergi dairesinin kendilerine destek olmasını istedi. Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu da kendilerinin hedeflerinin kayıt dışı çalışan insanları kayıt altına almak olduğunu kaydederek, “Bu, bizim kanun çerçevesindeki sorumluluğumuz ve görevimiz. Kaymakamlık öncülüğünde diğer kurumlarla oluşturduğumuz komisyon ile ortak hareket ederek kayıt dışıyla mücadele etmekteyiz. Günübirlik kiralamalar ve haksız rekabet konularında da ihbarlar geliyor. Sonuç almak ve kalıcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kamu hizmeti veren sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli çalışmak ve istişare halinde birlikte hareket etmek, bizim için de bir avantaj. Ben yardımlarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Ardından Didim Ticaret Odası’nı ziyaret eden Müsevitoğlu ve Sarı’yı Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı misafir etti. Devlet borçlarının yapılandırılması ile ilgili 25 Kasım tarihine kadar fırsat tanındığını, bu süre içerisinde devlete borcu olan tüm kişileri yapılandırmaya beklediklerini söyleyen Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, yapılandırma süresince üyelerine bilgilendirmeler yapan Ticaret Odası’na teşekkürlerini iletti. Yapılandırmada borçlu vatandaşların, borçlarından anaparasına yakın bir miktarını taksitle kurtulabileceklerini belirten Müsevitoğlu, vatandaşların yapılandırmayı internet üzerinden gib.gov.tr adresinden ve e-devlet uygulamasından da yapabileceklerini bildirdi.

Verginin ülke kalkınması için önemini belirten Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ise bunun için katkı yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı’ya ziyaretleri için teşekkür etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler