Takip Et

SON DAKİKA

Kestane için harekete geçti

16 Haziran 2017, Cuma 10:22

     


Çine Ziraat Odası Başkanlığı, Çine kestanesinin kalitesini artırmak ve kestane üreticisinin daha çok kazanmasını sağlamak amacıyla bir çalışma başlatacağını duyurdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine’de kestane üretimi yapılan Mutaflar, İbrahimkavağı, Elderesi, Kavşit ve Yeniköy Mahallelerindeki kestane üreticileri ile Adnan Menderes Üniversitesinden profesörlerinde katılacağı bir toplantı yapacaklarını ve toplantıda iyi tarım uygulamasını ele alacaklarını söyledi.

 

KURUMAYA ÇÖZÜM ARANACAK

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “Kestane üreticilerimiz iyi tarım uygulaması yapmak istiyor. Ziraat Odası olarak üreticimize öncü olmaya çalışıyoruz. Üreticimiz bakanlık bazındaki destekten faydalanmak istiyor. İne kestanesinin daha iyi konuma gelebilmesi ve üreticimizin daha iyi kazanması için elimizden ne geliyor ise yapmaya hazırız. Bu konuda önümüzdeki günlerde kestane üreticimiz ile yapacağımız toplantının verimli olacağını düşünüyorum. Ayrıca toplantıda kestane ağaçlarında meydana gelen kuruma olayını da konuşarak çözüm bulmaya çalışacağız” dedi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler