Takip Et

SON DAKİKA

Öz Aydın Elektrik, Aydınlatma Şubesi’ni açtı

13 Ağustos 2017, Pazar 09:00

     


Aydın’daki büyük inşaat projelerinin elektrik malzemesi tedarikçisi olan Öz Aydın Elektrik, Aydınlatma Şubesi’ni İncirliova’da açarak avize alanında da geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermeye başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Efeler’de 2014 yılında hizmet vermeye başlayan Öz Aydın Elektrik, üç buçuk yıllık süre içerisinde müşterileri ve çözüm ortakları tarafından aranan ve tercih edilen bir firma oldu. Elektrik malzemeleri alanında toptan ve perakende olarak hizmet veren Öz Aydın Elektrik, ilk üç yılında hedeflediği satış oranlarının üstüne çıkarak, kısa sürede sektördeki yerini aldı.

Öz Aydın Elektrik’i sektördeki 26 yıllık tecrübesiyle kurduğunu belirten Bahri Karabulut, “26 yıldır bu sektördeyim. 2014 yılı başında açtığım işletmemizle Aydın halkına hizmet veriyoruz. Toptan satışa olduğu kadar, perakende satışa da ilgi bir o kadar fazla oldu. Büyüme beklenenden hızlı olunca ve perakende satışımız daha fazla olduğu için stoğumuzu da artırdık. Yeni çıkan ürünleri ve sektördeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz” dedi.

AYDINLATMA ŞUBESİ İNCİRLİOVA’DA AÇILDI

Avize çeşitlerinin yer aldığı Aydınlatma Şubesi’ni İncirliova’da Nisan ayında açtıklarını belirten Karabulut, “Aydın’da avize anlamında bir eksiklik vardı. Bu eksikliği gidermek istiyoruz. Aydınlılara daha iyi hizmet vermek için Aydın Merkez’e en yakın ilçe olan İncirliova’da Aydınlatma Şubemizi açtık ve avize çeşitlerimizle hizmet vermeye başladık. Kısa sürede gösterilen ilgiden de memnunuz. Şuanda Reçber, Esem, Mutlusan, Elbi, Lamp Time, Mepa, Günsan ve Seval Kablo gibi birçok firmanın bayisi, Legrand’ın da satış noktasıyız” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ PROJELERİN TEDARİKÇİSİ

Aydın’daki önemli inşaat projelerine imza atan firmaların elektrik malzemesi konusunda tedarikçisi olduklarını açıklayan Bahri Karabulut, “Geçtiğimiz yıldan itibaren Aydın’da faaliyet gösteren birçok inşaat firmasının da tercihi olduk. Bugün Aydın’daki büyük inşaat projelerinin elektrik malzemesi konusunda tedarikçisi konumundayız. Firmaların, Aydın’daki inşaat sektörünün gelişiminde büyük öneme sahip projelerinde bizleri tercih etmesi bizi gururlandırdığı gibi, sorumluluğumuzu da artırıyor” diye konuştu. (SERCAN ÖRÜN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler