Takip Et

SON DAKİKA

52 yıldır Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlarının yanında

13 Ocak 2018, Cumartesi 09:00

     


Koçarlı’da 1965 yılında kurulan kooperatifimiz,700 ‘ün üzerinde ortağı bulunan kooperatifimiz, Aydın-Muğla Bölge birliği içerisindeki kooperatifler arasında 1. derecede yer almaktadır. Kooperatifimize 21.03.2017 tarihinde göreve geldim. Kooperatif yönetimi oldukça sorumluluk isteyen, titizlikle takip gerektiren bir görevdir. Bizlerde bu görevi layığı ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Kredi kullandırırken herkese eşit ve adil davranıyoruz. Devletimizin parasını dağıtırken istihbaratlarımızı titizlikle yapıp gereken prosedürleri yerine getiriyoruz. Bu anlamda Koçarlı Halk bankası yetkilileri de gereken özveri ve sistemli çalışmayı gerçekleştiriyorlar. Böylelikle bulunduğumuz konumu üst seviyede tutmayı hedefliyor, kooperatifimizi daha başarılı hale getirmek adına ekip olarak çalışıyoruz.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker AŞKIN, Koçarlı İlçesine bağlı 16 köyde yaşayan binlerce vatandaşı ilgilendiren tapu problemi, yıllardır çözülmeyi bekliyor. Köylüler, asırlardır işledikleri ancak orman arazisi olduğu gerekçesiyle sahip olamadıkları zeytinlik ve çam fıstığı arazilerinin tapu sorunlarının artık çözülmesini istiyorlar. Çam fıstığı üretiminden ilçe büyük gelir sağlıyor. Üretimi gerçekleştirilen bu çiftçi kesimi göz ardı edilemez. Kooperatifimize kredi başvurusunda bulunan iş potansiyeli yüksek bu kesime tapu olaylarının netleşmemesinden dolayı yüksek meblağlarda talep ettikleri kredileri veremiyoruz. Kooperatif olarak esnaf ve sanatkarlarımıza bu konuda da bir esneklik gösterip 30.000 TL’ye kadar ipoteksiz tek kefil ile kredi kolaylığı sağladı.

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi İlker AŞKIN başkanlığında, Özer AYDIN, Erkan SAKALLI, Hakan TOPCU ve Mesut DANACI yer alırken, Denetim Kurulu Üyeliklerinde ise Mustafa MAMUR ve Ahmet ONAY yer almaktadır.







 
Son Eklenen Haberler