Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı esnaf için sanal ticaret çözümü sundular

12 Mayıs 2021, Çarşamba 10:06

     


Aydın’da Perihan Yıldırım ile Mert Sarıgül, zor günler geçiren esnafa çözüm olabilmek üzere sanal e-ticaret portalı oluşturdu. Pandemi ve tam kapanma nedeniyle mağdur olan vatandaşın bu oluşuma talebin oldukça fazla olduğunu belirten Yıldırım, “Küçük esnafımızın bir çıkış noktasına ihtiyaç var. Biz de sanal ticaret portalı oluşturduk ve Aydınlı esnaftan üyelik ücreti de almıyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’ın eski esnaflarından olan İhsan Yıldırım ile Soner Sarıgül’ün çocukları olan ve Aydın Yeniz İz Derneği Başkanı Perihan Yıldırım ile iş insanı Mert Sarıgül, hem çağa ayak uydurmak hem de uzun süredir kapalı olan esnafa da destek olabilmek amacıyla sanal satış mağazası açtı.

İlk etapta kendileri için internet üzerinden böyle bir e-ticaret portalı hazırladıklarını belirten Perihan Yıldırım, zor günlerden geçen esnafın da yararına sunmak istediklerini belirtti. Kendisinin de bir esnaf ailesinin çocuğu olduğunu ve Aydın’da böyle birlikteliğe ihtiyaç olduğunu gördükleri için https://peramor.net isimli sanal mağazayı, yerel esnafın hizmetine sunduklarını dile getiren Perihan Yıldırım, “Pandemi sürecinde ki ekonomik sıkıntılara üzülerek şahit oluyoruz. Biz bu sebepten dolayı ticarette sadece paranın önemli olmadığını düşünerek, birlik beraberlik dayanışma dostluk itibar gibi düşüncelerimiz ile e-ticaret şirketimizi, internet mağaza satışı yapamayan veya yapmakta zorlanan esnaf arkadaşlarımız ile paylaşmayı planladık. Birliktelik gücümüz anlayışı ile bu samimi teklifimizi yerel esnafımıza sunuyoruz ve büyük talepler de almaya başladık. Aydınlı esnafın ücretsiz olarak üye olabileceği bu ticaret portalımız ile onların gelirlerine destek olmak istiyoruz. Çünkü hepimizin bu birlikteliğe ihtiyacı var. Esnaflarımız pandemi nedeniyle 1 yıldır hiç para kazanamıyor ve çocuklarının geleceği olan birikimleri ile günlerini kurtarmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler