Takip Et

SON DAKİKA

Uğur Soğutma'ya kristal elma ödülü

10 Ekim 2016, Pazartesi 15:36

     


Uğur Soğutma'nın 'Mevsiminde' konseptli ilan çalışması, Reklamcılar Derneği’nin düzenlediği 28. Kristal Elma Festivali’nde ödüle layık görüldü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Uğur Soğutma'dan yapılan açıklamada, Türkiye’nin reklam, tanıtım ve iletişim profesyonellerini her yıl bir araya getiren Kristal Elma Organizasyonu’nun 16. yıl etkinliği İstanbul’da yapıldı. Gün boyunca sergi, seminer ve etkinliklerin yer aldığı festivalde başarılı bulunan çalışmalar, düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.

Toplam 17 üst düzey yönetici olan 46 uluslararası konuşmacının, görüş ve deneyimlerini paylaştığı oturumlarda toplam katılımcı sayısı 10 bini geçti.

Uğur Soğutma’nın da derin dondurucu kullanımının ekonomik faydalarını vurguladığı ‘Mevsiminde’ çalışması, jüri tarafından Gümüş Elma ödülüne layık görüldü. Basın - bölgesel yarışma dalında, dayanıklı tüketim kategorisinin ikincilik ödülü olan Gümüş Elma'yı ise Kaf aldı.

KRİSTAL ELMA NEDİR ?

Kristal Elma, reklam sektörünün bir araya geldiği Türkiye'nin en büyük ve dünyanın sayılı organizasyonlarından biridir. Her yıl 11.000'den fazla katılıma sahne olan Kristal Elma; iletişim, reklam ve pazarlama profesyonellerinin fikir alışverişinde bulunabilecekleri en önemli platform olarak öne çıkıyor. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler