Takip Et

SON DAKİKA

Yeni Honda Civic görücüye çıkıyor

6 Ekim 2016, Perşembe 13:25

     


2015 Aralık ayından bu yana önce ABD'de, daha sonra da Avrupa’da satışa sunulan 2016 Honda Civic yarın Aydın'da görücüye çıkıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yıldırım Plaza Satış Müdürü Aydın Bozok, Türkiye’de en çok satılan sedan otomobil modellerinden biri olan Honda Civic'in yarından itibaren 9 Ekim tarihine kadar Aydın-İzmir karayolunun 3. kilometresindeki Yıldırım Plaza'da görücüye çıkacağını, vatandaşların bu süreçte yeni otomobil üzerinde test sürüşü yapabileceklerini söyledi.

Otomobilin şimdiye kadar üretilen en iddialı Civic olduğunu söyleyen Bozok, etkileyici güç ve yakıt ekonomisi özellikleri ile sportif ve şık görünümü ile vatandaşların otomobili çok beğeneceklerini dile getirdi.

Bozok, temeli 1996 yılında atılan ve ilk modelini 1997 yılında üretmeye başlayan Honda Türkiye Fabrikası bantlardan inen yeni Honda Civic'in Sedan Premium, Elegance ve Executive adlı üç farklı donanım seviyesiyle satışa sunulduğunu bildirerek vatandaşları Yıldırım Plaza'ya test sürüşlerine katılmaya beklediklerini kaydetti. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler