Takip Et

SON DAKİKA

Ekotek Aydın'dan Türkiye'yi ısıtıyor

5 Ocak 2017, Perşembe 13:19

     


Katı yakıtlı kalorifer kazanı üretiminde sektörün yıldızı olan Ekonomik Teknoloji Kazan (EKOTEK), Türkiye’nin dört bir yanını ısıtıyor. Kurulduğu günden bu güne kalitesinden ödün vermeden ilerleyen firma dünyaya açılacak. Gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip eden Ekotek, bünyesinde bulundurduğu ‘CE’ belgesiyle Avrupa standartlarında üretim yapıyor.

 

“KALİTEDEN ASLA ÖDÜN VERMEDİK”

Aydın’da sektörün önde gelen isimlerinden olan Ekotek Kazan, aldığı CE belgesiyle güvenli ve kaliteli hizmet sunmayı sürdürüyor. Çıktıkları günden bugüne kadar kaliteden asla taviz vermeden üretim yaptıklarını ifade eden Ekotek Genel Müdürü Ali Tirelioğlu, “Bizim işte de diğer işlerde olduğu gibi merdiven altı ve güvencesiz firmalar kol geziyor. Ucuz ve kalitesiz ürünler müşterilerin başlarını ağrıttığı gibi, güvenlik açısından ciddi riskler doğurabiliyor. CE belgesine sahip kazanlar ise standartlara uygunluğu gösterir. CE işareti taşıyan ürünler, Avrupa standartlarına uygun ve gerekli tüm kriterlerin yerine getirildiğinin kanıtıdır. Biz firma olarak 10 yıldır CE belgesine sahibiz. Kazan almayı düşünen herkes fabrikamıza gelip ne kadar kaliteli malzeme ile doğru işçilik yapıldığını görebilir” dedi.

EN UCUZ ISINMANIN YOLU OLAN KATI YAKIT

Merkezi sistemle ısınmanın birçok avantajının olduğunu belirten Ali Tirelioğlu, “Merkezi sistemle ısıtılan apartmanlarda en çok şikayet edilen konu ‘Kaloriferi sen fazla açtın, ben az yaktım. Niye az yakmama rağmen aynı parayı ödüyorum’ oluyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak için apartman daire girişlerine kalorimetre denilen ısı pay ölçer cihazı konuluyor. Bu sistem büyük şehirlerde sağlıklı bir şekilde kullanılıyor. Alt yapıyı oluşturmak ve fatura sistemini oturtmak için firmalarla görüşmelerimiz sürüyor. Bu uygulamaya Aydın'da da hayata geçireceğiz, geçildiğinde herkes yaktığı kadar ödeyecek” diye konuştu.

Türkiye’nin doğusundan batısına kadar her yere kazan gönderdiklerini söyleyen Tirelioğlu, “Biz işimizi çok seviyoruz. Türkiye’nin birçok bölgesine kazan gönderiyoruz. Sıradaki hedefimiz ise dünyaya Aydın’ın kazanlarını tanıtmak ve göndermek. Bunun yanında Türkiye pazarımızı daha da güçlendireceğiz” dedi.

EKOTEK TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Teknolojiyi yakından takip ederek her zaman bir adım önde hareket ettiklerini aktaran Tirelioğlu, sözlerini şöyle tamamladı: Türkiye’de de yenilenebilir enerji kaynaklarının tercih edilmesi gerekiyor. Bu hem doğaya hem de ekonomiye büyük katkısı olacaktır. Avrupalılar pelet dediğimiz katı yakıtı kullanıyor. Pelet yakıtı Türkiye’de giderek yaygınlaşan bir yakıt. Bunun için biz kazanlarımızı pelet yakabilme özelliğine sahip hale getirdik. Kazanlarımızda yakıt ayırt etmeden yüksek verim elde ediliyor. Sattığımız ürününde arkasındayız. Aydın’ın yerli firması olmamız, servis ve ulaşılabilir olmamız, markamızın değerini günden güne daha da artırıyor.” (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler