Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova Ziraat Odası ile Denizbank arasında protokol

3 Ocak 2017, Salı 14:09

     


DenizBank İncirliova Şubesi'nin, İncirliova Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında oda üyesi çiftçiler, DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanında sunduğu avantajlardan yararlanabilecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Ziraat Odası’nda gerçekleştirilen protokol, DenizBank İncirliova Şube Müdürü Mustafa Özmen ile İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı arasında imzalandı. Yapılan işbirliği kapsamında üreticiler, Ziraat Odası’ndan ve anlaşmalı işyerlerinden; yem, gübre, tohum, zirai ilaç alışverişleriyle beraber oda aidatı gibi ödemelerini 5 aya varan vade ve sıfır faizle yapabilecekler. İncirliova Ziraat Odası’ndan tarımsal ekipman satın alan üreticiler, Üretici Kart ile yaptıkları tarımsal ekipman alımlarında 3 yıla varan vade ve yılda bir ödeme avantajından yararlanabilecekler.

“ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, İncirliova Ziraat Odası ile önemli bir işbirliği yaptıklarını, üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek şöyle dedi: “DenizBank olarak faaliyetlerimiz ve tarım bankacılığı alanında gerçekleştirdiğimiz hizmet ve uygulamalarımızla her zaman ve her yerde üreticimizin yanındayız. Özel bankalar arasında yüzde 37 pazar payımız ile liderliğimizi devam ettiriyoruz. Türkiye ekonomisi için çalışmalarımızı sürdürürken, tarımın modernizasyonu ve yeni tarımsal projeleri üretilebilmesi için ihtiyaç duyulan her türlü finansman ve danışmanlık desteğini sağlıyoruz.” (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler