Takip Et

SON DAKİKA

TÜBİTAK, Aydın’ın projesini desteklenmeye değer buldu

31 Temmuz 2021, Cumartesi 16:34

     


Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından hazırlanan ''İklim Değişikliğinde 1,5 Derece: Küçük Değişimler-Büyük Farklar'' projesi, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı 2020-2021 çağrı dönemi kapsamında desteklenmeye değer bulundu.

Konuya ilişkin Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Müdürlüğümüz AR-GE biriminde görev yapan öğretmen Sinem Dal'ın yürütücüsü olduğu projede altı akademisyen ve uzman olmak üzere toplam 21 kişi görev alacaktır. Projede yer alan eğitmenler proje konularına ve uzmanlık alanlarına göre belirlenmişlerdir. Proje kapsamında toplam 47 uygulamalı proje etkinliği yer almaktadır. Toplam beş gün sürecek olan proje etkinliklerinde Bafa Gölü Tabiat Parkı, Vodafone Akıllı Köy, Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, Rüzgar Enerji Santrali, Güneş Enerji Santrali gibi yerlerden yararlanılacaktır. Proje 23-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında tek dönem olarak gerçekleşecektir.

Hedef kitle resmi devlet okullarında öğrenim gören 7. sınıf (7. sınıfa yeni başlayacak olan) öğrencileridir. Proje için başvurular başlamıştır. Proje etkinliğine başvuru yapmak ve proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.birbucukderece.org adresine erişebilirsiniz.” (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler