Takip Et

SON DAKİKA

Didim Çocuk Akademisi'nin miniklerinden bilim gazetesi

25 Temmuz 2015, Cumartesi 10:09

     


Aydın'ın Didim İlçesi'nde faaliyet gösteren Didim Çocuk Akademisi öğrencileri, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bilim gazetesi hazırladı.

Didim Çocuk Akademisi öğrencileri, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerin günlerini kutlayarak, çiçek verdi. Gazetecilerin görevleri ve çalışmaları hakkında bilgi alan Didim Çocuk Akademisi öğrencileri, ayrıca kendilerinin hazırladığı bilim gazetesini paylaşarak, nasıl hazırladıklarını anlattılar.

Didim Çocuk Akademisi sahibi Eda Demir, bilim gazetesini okullarındaki 4-5 yaş grubu öğrencilerinin hazırladığını belirterek, "Gazete sayılar, hayvanlar, meyveler, müzik aletleri, teknoloji ve araçlar gibi insan yaşamını yakından ilgilendiren konulardan oluştu. Bu konulardaki fotoğrafları gazeteye yerleştirip, öğretmenin örnekleriyle konuyu pekiştirdiler" dedi.

Demir, 4-5 yaş grubu öğrencilerin öğretmenin yönlendirmesiyle dergi mecmualarından ve gazetelerden gördüğü resimleri keserek gazeteye yerleştirdiklerini ve bilim gazetesinin bu şekilde oluştuğunu söyledi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler