Takip Et

/>

SON DAKİKA

Kocagür İlkokulu Okulu öğrencileri Nazilli'de eğlendi

20 Kasım 2016, Pazar 14:35

     


Efeler'e bağlı Umurlu Mahallesi'ndeki Kocagür İlkokulu öğrencileri, Nazilli'ye gezi düzenledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediyesi'ne ait otobüs ile Sümer rekreasyon parkına gelen 58 öğrenci, hayvanat bahçesini gezdi. Birbirinden farklı hayvanları tanıyarak inceleyen öğrenciler, rekreasyon alanı içerisinde yer alan lunaparkta eğlenceli saatler geçirdi. Gün boyu eğlenen öğrenciler çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Bize böyle bir günü yaşattığı için Başkan amcaya çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gündü. Biz çok mutlu olduk" şeklinde konuştu.

58 öğrenci ve 6 öğretmen ile birlikte geziye katılan Müdür Yardımcısı Osman Aksu, “Öğrencilerimize hem eğitsel anlamda, hem de değişik bir gün geçirmeleri için Nazilli'ye bir gezi planlamıştık. Bu planımızı uygulamak için Büyükşehir Belediyesi'nden araç istedik. Ancak bize ellerinde araç olmadığını, bu yüzden araç veremeyeceklerini belirttiler. Bizde bunun üzerine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı aradık" dedi.

Çocuklara bu gezi için söz verdiklerini ifade eden Aksu, "Başkanımız Haluk Alıcık, bize misafirim olun dedi ve söz verdiği gibi Nazilli Belediyesi otobüsünü gönderdi. Öğrencilerimiz ile birlikte önce hayvanat bahçesini gezdik, ardından belediye yetkilileri çocukların lunaparktaki oyuncaklara binebileceklerini söyledi. Çocuklarımız burada eğlenceli saatler geçirdiler. Daha sonra başkanımız çocuklarımıza pide ikramında bulundu. 58 öğrencimiz, sayın Haluk Alıcık sayesinde Nazilli'de muhteşem bir gün yaşadı ve hepsi çok mutlu oldu. Yaşattıkları bu güzel günden dolayı öğrencilerim ve öğretmenlerim adına Nazilli Belediyesi ile Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler