Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ'nün Akademik Yıl Açılış töreni ertelendi

19 Ekim 2016, Çarşamba 17:27

     


Adnan Menderes Üniversitesi'nin Perşembe günü (yarın) yapılacağı duyurulan 2016-2017 Akademik Yılı Açılış Töreni ileri bir tarihe ertelendi.

ADÜ'den yapılan açıklamada, aynı tarihte ilan edilen 25. Yıl Açılış Konserinin ilan edildiği şekliyle Atatürk Kongre Merkezi Maeandros Salonunda saat 19.30’da gerçekleşeceği duyuruldu

Açılış için Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın davet edildiği, Bakan Yılmaz'ın uygun olduğu bir tarihte törenin gerçekleşeceği öğrenildi.

TÜRKİYE'YE HABER KONUSU OLDU

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu'ndan basın kuruluşlarına gönderilen elektronik postayla, bu yıl 25. kuruluş yıl dönümünü yıl boyunca düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak olan ADÜ'nün yeni akademik yılı açılış töreninin, 20 Ekim Perşembe günü gerçekleşeceği, Tralleis Meydanı'nda başlayacak etkinliklerin, Atatürk Kongre Merkezi'nde devam edeceği bildirilmişti.

Basın kuruluşlarına gönderilen davette, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın, ADÜ'lü öğrencilerle buluşarak ilk dersi vereceği de duyurulmuş, gazeteler ve yayın kuruluşları, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın üniversite hakkında verdiği bilgileri de içeren "ADÜ'de ilk dersi Bakan Yılmaz verecek" başlıklı haberler kullanılmıştı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın, Özel Kalemi'ne, "Aydın Üniversitesi'nin Eğitim Yılı Açılış Törenine katılalım" şeklinde verdiği talimatın yanlış anlaşıldığı, bu talimat üzerine Bakanlık Özel Kalemi'nin ADÜ'yü bilgilendirdiği, fakat Bakan Yılmaz'ın kastettiği üniversitenin aynı gün açılış töreni düzenleyecek olan İstanbul'daki Aydın Üniversitesi olduğu anlaşılmıştı. DENGE'nin konuyla ilgili haberi, yaygın basında da yer almıştı. (SUAT DENİZ)

Gelmeden ders verdi

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler