Takip Et

SON DAKİKA

Sağlıklı yaşam için pedal çeviriyorlar

14 Kasım 2016, Pazartesi 17:34

     


Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu, Aydın Bisiklet Federasyonu'nun organizasyonuyla yılda 4 kez sağlıklı yaşam için pedal çeviriyor. Okul olarak sportif aktivitelere önem verdiklerini söyleyen Doktor Fevzi Mürüvet Uğurlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hakan Ölmez, “Sağlıklı yaşam için gerekli olan aktiviteleri öğrencilerimize aşılamaya çalışıyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu öğrencileri, yılın belirli zamanlarında sağlıklı yaşam için pedal çeviriyor. Müdür Yardımcısı Hakan Ölmez, amaçlarının çocuklara sağlıklı yaşamı öğretmek olduğunu söyleyerek, “Yılın belirli zamanlarında Aydın Bisiklet Federasyonu'nun organizesiyle öğrencilerimiz bisiklet sürüyor. En son etkinliği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi bu tür aktivitelere teşvik ederek yaşamın geri kalanında bunları uygulamalarını istiyoruz” diye konuştu. Etkinliklere devam edeceklerini belirten Ölmez, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu tür sportif aktiviteler öğrencilerimizi stresten uzak tutuyor. Bisiklet kas sistemini güçlendiriyor. Çağımızın en büyük sorunu olan obeziteden koruyor. Öğrencilerimize ve çevremize bisiklet binmeyi öneriyoruz.”

TÜRK BAYRAĞI GÖKLERDE

Doktor Fevzi Mürevet Uğurlu Ortaokulu, önemli gün ve etkinliklerde Türk bayrağını ve okul flamasını da göklere taşıyor. Profesyonel olarak paraşüt ve paramotör kullanan okul öğretmenlerinden Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Demirtaş, Türk bayrağını ve okul flamasını göklere taşımaktan mutlu olduğunu söyleyerek, “Önemli günlerde uçuş yapıyor, bayrağımızı ve okul flamamızı göklere taşıyoruz. Genel olarak Koçarlı’da uçuş yapıyorum. Her önemli günde uçuşlarım devam edecek” ifadelerini kullandı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler