Takip Et

SON DAKİKA

Çineli Melisa'nın kitap sevdası yağmur çamur dinlemiyor

12 Ocak 2018, Cuma 21:20

     


Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu'nda eğitim gören ve yaklaşık 3 aydır Çine Halk Kütüphanesinden kitap almaya başlayan Melisa Adız'ın kitap aşkı görenleri mutlu etti. Minik çocuk, yağmur yağmasına rağmen kütüphaneye ulaşarak kitabına kavuştu.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Melisa Adız, yağmurun yağışına aldırış etmeksizin çok sevdiği kitabı alabilmek için bisikleti ile birlikte metrelerce pedal çevirerek Çine Halk Kütüphanesine ulaştı. Adız, okumak için yağmurda ıslanmaya razı olduğu 'En Güzel Andersen Masalları' adlı kitabına kavuştu. Kütüphane yetkilileri o anları ölümsüzleştirirken, minik kitap kurdunun kitabı için çekmiş olduğu çile ve kitabına kavuşması okur severler tarafından takdir topladı.

 

HASTA OLMAMAK İÇİN ONU BİLE DÜŞÜNDÜ

Melisa Adız'ın henüz daha 3 ay önce Çine Halk Kütüphanesi'ne kayıt olduğu ve 3 ayda 20 kitap okuduğu öğrenildi. Melisa, öğle arası vaktinde yağmurda yapmış olduğu yolculuk nedeniyle tedirgin olan yetkililere, yolculuğu esnasında trafiğe çok dikkat ettiğini kırmızı ışıklarda kurallara uyduğunu belirtirken, ayrıca ıslanmasın diye bisiklet koltuğuna da bir poşet geçirmeyi de unutmadığını söyledi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler