Takip Et

SON DAKİKA

Güzel: Temel liselere ilgi artıyor

9 Şubat 2016, Salı 14:03

     


Aydın Çözüm Temel Lisesi Kurucu Temsilcisi Saffet Güzel, “Temel liseler eğitimin ve üniversite sınavına hazırlanmanın yeni yıldızı olmaya aday” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Aydın’da eğitim sektörüne uzun yıllar hizmet veren Çözüm Temel Lisesi Kurucu Temsilcisi Güzel, temel liselere olan ilginin giderek artmasından memnun olduklarını belirterek, ilginin nedenini şöyle açıkladı:

“Biz Çözüm Temel Lisesi olarak butik okul anlayışı içinde öğrencilerimize öğrenme heyecanını ve bilgilenme keyfini yaşatarak hayallerindeki üniversiteyi kazandırmak istiyoruz. Bu nedenle eğitim kadromuzu en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip, test tekniği ve üniversite sınavları konusunda uzman öğretmenlerden oluşturduk. Öğrencilerimize yılda 2 bin saat ders ile tam öğrenme modeli uygulayıp, yeterince deneme sınavı ve sınav stratejileri konusunda rehberlik yapabiliyoruz. Ayrıca akıllı tahta ve akıllı defter ayrıcalığı ile görerek öğrenme sonucu derslerde yüksek motivasyon sağlıyoruz. Öğrencilerimizle yaptığımız daha pek çok çalışma ile öğrencilerimizi sınavlara tam donanımlı ve kendilerine tam güvenli olarak sınavlara ve geleceğe hazırlıyoruz. Bu da öğrenci ve velilerin bizlere olan ilgisinin giderek artmasını sağlıyor.”

DAHA EKONOMİK ŞARTLARDA EĞİTİM İMKANI

Temel liselerin diğer özel okullara göre oldukça ekonomik olduğunu belirten Güzel, velilerin devlet teşvikine başvurup, ayda 300 liraya öğrencilerini üniversiteye özel ortamda hazırlayabilmesinin mümkün olduğunu belirterek, “Ayrıca Çözüm Temel Lisesi olarak 13-14 Şubat tarihlerinde 9, 10 ve 11’inci sınıflara bursluluk sınavı yapıyoruz. Bu sınavda burs kazanan öğrenciler daha da ekonomik şartlarda öğrenim görebilecekler” dedi. (MURAT AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler