Takip Et

SON DAKİKA

TEGV Trafik Ateşböceği, Didim’de 217 çocuğa ulaştı

2 Aralık 2016, Cuma 10:09

     


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı tarafından organize edilen Ateş Böceği Gezici Trafik Eğitim Birimi, Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın gezici öğrenim birimlerinden “Trafik Ateşböceği”, Didim’de çocuklara eğitim desteği verdi. Mahir Özgür Damar İlkokulu bahçesinde verilen eğitime, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Turan Kaya, Mahir Özgür Damar İlkokulu Müdürü Yaşar Yıldırım ve Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ufuk Kurucu da katıldı. TIR görevlisi tarafından öğrencilere trafik eğitimi verilirken Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın gezici öğrenim birimi 24 Ateşböceği ile Türkiye’nin dört bir köşesindeki çocuklara eğitim desteği götürdüğü, Trafik Ateşböceği'nin kuruluşundan bugüne kadar vakfın, 12 bin 678 çocuğa ulaştığı bildirildi.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Turan Kaya, bu tür trafik eğitimlerinin öğrencilere uygulamalı olarak gösterilmesinin öğrencilerin bilinçlenmesine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Kaya, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın trafik konusunda şimdiden duyarlı olmalarını sağlayacak etkinlikleri önemsiyoruz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu eğitim sayesinde öğrencilerimiz trafik kurallarını daha iyi öğrenecek. Büyüdüklerinde ise daha bilinçli hareket edecekler” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler