Takip Et
  • 5 Mayıs 2021, Çarşamba 11:42

İftar ve sahurun vazgeçilmezi tescilli "Uşak tarhanası"

Bağışıklık sistemine iyi geldiği ifade edilen, kırsalda yaşayan Uşaklı kadınlar tarafından çömlek tavalarda ve odun ateşinde hazırlanan "Uşak tarhanası", ramazanda da çok tüketilen lezzetler arasında bulunuyor. Uşak'ta yaşayan Miyaser Akgün: "Biz ... haberin devamı için tıklayın

Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen, halk arasında "bin derde deva" olarak adlandırılan "Uşak tarhanası", ramazanda da iftar ve sahur sofralarındaki yerini alıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen, halk arasında "bin derde deva" olarak adlandırılan "Uşak tarhanası", ramazanda da iftar ve sahur sofralarındaki yerini alıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )