Takip Et

/>

SON DAKİKA

Uzdu: Sandığa gitmemek çözüm değil

30 Mart 2024, Cumartesi 13:23

     


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, “Sandığa gitmemenin bir çözüm olmadığını belirtmek istiyorum” dedi

31 Mart yerel seçimlerine sadece saatler kala, DEVA Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, kararsız seçmenlere önemli bir çağrıda bulundu.

Uzdu, yaptığı açıklamada, "Sahalarda genel ve yerel siyasetten haklı olarak bunalıp yorulan azımsanmayacak kadar çok sayıda seçmene rastlandığını gözlemliyorum. Bu demokratik hakkınızı kullanılması en başta Aydın olarak tüm Türkiye’ye olumlu anlamda etki edeceği unutulmamalıdır. Sandığa gitmemenin bir çözüm olmadığını belirtmek istiyorum" dedi.

Seçim sürecinde tüm projelerini detaylarıyla Efeler halkıyla paylaştıklarını ve bu projelere ve kendilerine güvendiklerini belirten Osman Yasin Uzdu, "Bu projeleri gerçekleştireceğimize ve Efeler’i daha huzurlu bir yer yapacağımıza söz veriyoruz" diye ekledi.

Uzdu, seçmenlere hitap ederek, "Kullanacağınız oyun ne kadar değerli olduğunu lütfen unutmayın. Türkiye’yi enflasyon batağından Aydın’ı da kasaba görüntüsünden kurtarmak için oylarınız vatanımıza deva olsun. Efeler’in artık siyaseten yüzleri eskimemiş genç siyasetçilere ihtiyacı var. Bu süreçte siz değerli Efeler halkına kendimi anlatabildiğim için çok mutluyum. Sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın, kazananın dürüstlük, çalışkanlık, ve vizyonerlik olması, Efeler’in sorunlarına deva olması en büyük arzumuzdur. Ben Osman Yasin Uzdu olarak Aydın siyasetinin genç ve yeni bir yüzü olarak ne vazife uygun görürseniz sizlere hizmet etmekten onur duyacağım. Her daha güzel Türkiye, daha güzel Aydın diyerek sözlerimi bitiriyorum" şeklinde konuştu.

Bu açıklamayla birlikte, Efeler Belediye Başkan Adayı Uzdu'nun kararlı ve vizyoner duruşuyla Efeler'e hizmet etmeye hazır olduğunu bir kez daha vurgulanmış oldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler