Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’ın Cesaretli Muhtarı görevi devraldı

16 Nisan 2024, Salı 10:31
Son güncelleme: 17 Nisan 2024, Çarşamba 00:56

     


Aydın’ın Efeler İlçesi Efeler Mahallesi’nde 11 erkek adayı geride bırakarak seçimi büyük farkla kazanan Elif Cesaretli, mahallenin çeyrek asırlık muhtarından görevi devraldı.

Efeler Mahallesi’nin kuruluşundan buyana üçüncü muhtarı olan ve mahallenin ilk kadın muhtarı unvanına sahip olan Elif Cesaretli, aza ekibiyle birlikte İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Muhtar Cesaretli, ekibi ile birlikte muhtarlık hizmet binasına giderek 1999 yılından buyana görev yapan Şerif Ali Avcı’dan görevi devraldı. Muhtar Elif Cesaretli, çeyrek asırlık hizmeti için Şerif Ali Avcı’ya teşekkür ederek bir plaket takdim etti. 25 yıl boyunca mahallenin muhtarı olarak görev yapan ve 31 Mart Seçimlerinde aday olmayan Şerif Ali Avcı, Muhtar Cesaretli ve ekibine başarılar diledi.

Muhtar Elif Cesaretli de, “Artık seçim bitti, şimdi mahallemize hizmet zamanı. Mahallemizin eksik ve sorunlarını öncülük durumuna göre kurum ve kuruluşlarımız işbirliğinde gidermek için çalışacağız. Hizmet için bu yola çıktık, 5 yıl boyunca Efeler Mahallemize hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler