Takip Et

/>

SON DAKİKA

“Eser siyasetini Bozdoğan'da gösterdiğimize inanıyorum”

27 Aralık 2023, Çarşamba 14:09
Son güncelleme: 27 Aralık 2023, Çarşamba 14:16

     


Aydın’ın Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı konuşmada, “İlçemizde Ak Belediyeciliğin hizmet siyasetini, eser siyasetini Aydın’da gösterdiğimize inanıyorum. 31 Mart seçimlerinde de Büyükşehir Belediyesini de kazanarak karşınıza geleceğiz” dedi.

AK Parti Aydın İl ve ilçe teşkilatları ile birlikte mevcut belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Yerel seçimler öncesi Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesi amacıyla gerçekleşen istişare toplantısında, tüm katılımcılar duygu ve düşüncelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardı.

 

 

“AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ DE ALARAK KARŞINIZA GELECEĞİZ”

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine yönelik istişare toplantısına katılan Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, “2019 yılında AK Parti olarak Aydın’da kazandığımız ve Ak Belediyecilikle tanıştırdığımız en büyük ilçelerdeniz. Fakat kötü bir belediye devre aldık ama bu mazeretlerin arkasına asla sığınmadık. İlçemizde şuanda Ak Belediyeciliğin hizmet siyasetini, eser siyasetini Aydın’da gösterdiğimize inanıyorum. Buna diğer ilçeler ve Büyükşehir Belediyesi ile taçlandıracağımıza inanıyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Aydın Büyükşehir Belediyesini de alarak ve Aydın’da Ak Belediyeciliği daha da çoğaltarak karşınıza geleceğiz sayın Cumhurbaşkanım” diye hitap etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler