Takip Et

/>

SON DAKİKA

Özlem Çerçioğlu’nu kasapla kıyasladı

28 Şubat 2024, Çarşamba 08:46
Son güncelleme: 28 Şubat 2024, Çarşamba 09:04

     


Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut, Aydın-Çine kavşağı üzerinde yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirdi.

Billboardları belediye adına yapılan işlerle değil kendini anlatan reklamlarla doldurduğunu söyleyen DP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut, Çerçioğlu’na tepki için reklamların üzerine siyah bant çekti.  

Turgut, “Çine kavşağı üzerinde Özlem Çerçioğlu’nun işgal ettiği billboardların yanındayım. 250 metre alan içerisinde 11 noktada Özlem Çerçioğlu, belediye adına yapılan işler değil kendini anlatmaya devam ediyor. Bir sayfa renkli fotokopinin yaklaşık 8-10 lira olduğu şartlar düşünüldüğünde, 1 billboardın 2 bin 250 lira olduğu düşünüldüğünde, Özlem Çerçioğlu’nun hala billboardlarda kendi resimleriyle, yüzde 20 indirim gibi komik hatta trajikomik. Neden? Çünkü bir mahalle kasabı veriyor yüzde 20 indirimi, Şen Kasap veriyor yüzde 20 indirimi. Sen koskoca büyükşehir belediyesisin yüzde 20 indirimi tanesi 2 bin 250 lira olan billboardlara şehirlere asıyorsun. Hükumete çağrımdır; yasama yetkisi elinizde. Belediye seçimlerine 60 gün kala, eskiden parlamenter sistemde olduğu gibi, belediye başkanlarının da bakanlık makamında oturan kişinin yerine tarafsız birinin gelmesi gibi belediye başkanları seçime 2 ay kala milletin parasını çarçur etmesinler diye tarafsız bir kişi atamalarını yerel seçimlerde değişikliğe gitmelerini istiyorum. Bu tepkimi billboardlara siyah bant yapıştırarak gösteriyorum. Siz de gördüğünüz billboarda siyah bant yapıştırarak bana katılın” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler