Takip Et

SON DAKİKA

"Aydın'da otopark sorununa çözüm istiyoruz"

23 Ocak 2024, Salı 16:34
Son güncelleme: 23 Ocak 2024, Salı 16:55

     


Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Aydınlılara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından bekledikleri hizmetleri sorduk, Aydın'da en büyük sorunun otopark yetersizliği olduğunu söyleyen vatandaşlar, insan ayrımı yapılmaksızın hizmet almak istediklerini ifade etti. Bir vatandaş, "Aydın’ın büyük bir köyden farkı yok" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Kent Meydanında vatandaşlara mikrofon uzattık ve Aydın için hizmet beklentilerini sorduk, vatandaşlardan aldığımız cevaplar şöyle;

Çiğdem Akbulut, “Bence öncelikle Aydın’daki kent meydanı fazlalık, bu şekilde olmaması gerekiyor. Buranın ağaçlandırılmış halini isterim, yazın gölge olan hiçbir yer yok. İnsan ayrımının olmadığı bir şehirde yaşamak isterim. O parti bu parti ayrımı yapılmaksızın, insanlar birbiriyle iç içe sonuçta bu şekilde ayrılır ayrıştırmayı kabul etmiyorum. Mesela kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi ben bunun birebir şahidiyim bu dağıtımda sen AK Parti'lisin sen CHP’lisin yok sen bundansın denmemeli, sonuçta hepsi çocuk ben bunları yaşadığım için söylüyorum” şeklinde konuştu.

Mehmet Gündoğdu, “Aydın’ın her hizmete ihtiyacı var, iş sahaları yapılmasını ve boş insanların olmamasını isterim” ifadelerini kullandı.

İbrahim Cengiz, “Ben en önce Aydın’ın başına genç birisinin gelmesini ve bunların gitmesini istiyorum. Yatırım olarak da Aydın’ın en büyük eksiği olan otopark sorununun giderilmesini istiyorum, gençlerin veya aileyle birlikte gidilebilecek bir alan oluşturulmasını istiyorum. Bugüne kadar verilen vaatlerin hiçbir yapılmadı o yüzden bu eksiklerin giderilmesini istiyorum” dedi.

İsmini vermek istemeyen bir kadın vatandaş, “Biz şu an iki saattir otopark arıyoruz, gelecek olan belediye başkanının bu soruna bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Adıyaman’da depremzede olarak Aydın’a gelen öğretmen, “ Aydın büyük bir şehir olmasına rağmen hizmet hiç yeterli değil. Kent yapısının değişmesi gerekiyor, Aydın’ın büyük bir köyden farkı yok. Deprem bölgesindeki kentler tahrip olmasına rağmen buradan daha iyi konumda” dedi.

Tahsin Aslantaş. “7 Eylül İlkokulunun oradaki yolun biraz daha genişletilmesini istiyoruz, bir de Aydın’da çok büyük otopark sorunu var bunun çözülmesini isterim” ifadelerini kullandı.

Şükran Koç , “Ben Mustafa Savaş’tan Aydın’ı hem sosyal olarak hem de kültürel açıdan çok şey yapmasını istiyorum. 15 senedir Aydın’da yaşıyorum bir milim ilerlemediğine şahidim. İnşallah Mustafa Savaş gelecek ve çok şey yapacak” şeklinde konuştu.

Özcan Bintepe , “Aydın’da trafik gittikçe yoğunlaşıyor, daha fazla otopark yapılmasını istiyorum” dedi.

Erdal Özçelemiş , “Pınarbaşı mevkisinin eski haline getirilmesini istiyorum” dedi.

Aslı Kaya, “Bence Aydın’da her şey eksik yaklaşık. 14 yıldır Aydın’da yaşıyorum ve bu 14 yıl içerisinde belediyenin çok bir şey yaptığını sanmıyorum. Bu seçimde kime oy vereceksiniz diye sorarsanız, onu da bilmiyorum. Çünkü hepsi aynı. Öncelikle öğrenci sorununu çözülmesi gerekiyor. KYK yurtlarındaki kötü durumların çözülmesini istiyoruz. Yurt Aydın’da büyük bir problem. KYK yurtlarındaki yemek probleminin çözülmesini ve denetlemeleri sıkılaştırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN) 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler