Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınlılara müjde! Bu cihazların faydaları saymakla bitmiyor

7 Ocak 2024, Pazar 13:41
Son güncelleme: 7 Ocak 2024, Pazar 15:28

     


Aydın’ın Efeler ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Royal Aydın Vip son teknoloji cihazlarıyla adından söz ettirmeye başladı.

Son zamanların en popüler işlemi olan yüz gerdirmede kullanılan Hifu 7d cihazı ameliyatsız, ağrısız ve acısız olmasıyla dikkat çekerken, zayıflama, ödem selülit, sedef, egzama, zona, mantar, eklem - diz ağrısı, kalp rahatsızlığı, dolaşım bozukluğu, negatif elektrikten kurtulma, uyku problemi gibi birçok rahatsızlığın ilacı haline gelen Ozon sahuna cihazı da kısa sürede gözde oldu.

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan evli, üç çocuk annesi Eczacı Sefagül Taçuyanık, doğum kilolarından kurtulmak için gittiği birçok güzellik merkezinden esinlenerek kendi işletmesini açmaya karar verdi.

Yıllardır Aydın’ın Köşk ilçesinde eczacılık yapan Sefagül Taçuyanık Royal Aydın Vip Güzellik Merkezi’ni açarken gittiği merkezlerdeki beğendiği özellikleri birleştirerek kendi işletmesini açtı.

“TÜM CİHAZLARI ÖZENLE SEÇTİM”

“Gebeliklerimde çok kilo alınca, zayıflama süreçleri, diyetisyenler, zayıflama cihazları derken böyle bir alan çok ilgim oldu. Hem cilt bakımı, hem güzellik ve zayıflama üzerine bir yer açmaya karar verdim. Hizmet aldığım yerlerin beğendiğim özellikleri bazen eleştirdiğim kısımları vardı. Bu işi ben daha iyi yaparım dedim ve işletme açmaya karar verdim. Zayıflama anlamında çok iddialıyız. Bölgesel incelme olsun kilo verme anlamında tüm cihazlarımıza ve diyetisyenimize güveniyoruz. Yine eczacı kimliğimden dolayı, eklem ağrıları, sedef, zona, varis, selülit gibi birçok çalıştığımız alan da var. Cilt bakımı mezoterapi, saç ve cilt mezoterapisi, iğnesiz acısız, ben ağrılı ve acılı işlemleri sevmediğim için son teknoloji ağrısız ve acısız olanları tercih ettim. Cihazları alırken ince eleyip sık dokudum” dedi.

“AMELİYATSIZ, AĞRISIZ VE ACISIZ YÜZ GERDİRME”

Ameliyatsız, ağrısız ve acısız yüz gerdirme yaptıklarını dile getiren Taçuyanık, “Hifu 7d cihazımız var. Son teknoloji 2023 model. Hifu yaptıranlar bilir. Acılı bir işlemdir. Ama bizim cihazımızda acı duymazlar. Hifu 7d cihazı ameliyatsız yüz germe. Bu işleme göğüs üstü dekolteden başlıyoruz. Boyun, gıdı, çene hattı oluşturma Nazolabial

giderme, ince çizgiler, kaz ayakları yüzümüzde oluşan hoşumuza gitmeyen bölgelerde botoks etkisi oluşturuyoruz. İğnesiz bir yüz gerdirme işlemi oluyor. Bu işlem yaklaşık 45 dakika sürüyor. Tek seansta bitiyor. 2 yıl kadar etkisi sürüyor. İşlem sonrasında %70 kadar etkisini görebiliyoruz. Ama asıl etki üç ay sonra oluyor. Cilt daha iyi oturuyor. Hifu yüksek fokuslu ultrasonik ısı veren bir cihaz. Biz cildin en alt tabakasına kadar iniyoruz. Oraya ultrasonik bir ısı gönderiyoruz. Cilt kendi kendini toparlama sürecine giriyor. Kolajen üretimini aktifleştiriyor. Kendi tamir sistemiyle bir üç ay sonra cildimiz toparlanıyor ve daha gergin bir cildimiz olur. Germe işlemi tamamlanmış oluyor” ifadelerini kullandı.

“EKLEM AĞRILARI, KALP, ZAYIFALAMA, ÖDEM, SEDEF, EGZAMA VE DAHA FAZLASI”

Ozon sahuna cihazının faydalarını saymakla bitiremeyen Taçuyanık, “Ozon Sahuna cihazımız, belli rahatsızlıklarda da kullanılabiliyor. Zayıflama, ödem selülit, sedef, egzama, zona mantar gibi rahatsızlıklarda da kullanılıyor. Anetenjik özelliği var. Vücudun negatif elektriğini atma gibi özelliği var. Belli programları var içerisinde. Gelen danışanımızı önce tartıya alıyoruz. Vücut analizini yapıyoruz. Diyetisyen ve estetisyenlerimizle karar veriyoruz. Neye ihtiyacı varsa ona göre gerekli programı seçip işlem yapıyoruz. Cihazın içine kişiye yaptığımız analize göre buhar veriyoruz. Başı dışarda kalacak şekilde kişi cihaza uzanıyor. 35 dakikadan başlıyor 55 dakikaya kadar ve nem ve buhar veriyoruz kişinin rahatsızlığına göre. Fizyoterapistlerinde kullandığı bir sistem aynı zamanda. Eklem ağrılarına da çok iyi geliyor aynı zamanda. 10 yaşından sonra herkes ozon sahuna cihazını kullanabilir. Kalp, dolaşım rahatsızlıklarında da kullanılıyor. Uyku problemi çekenlere de tavsiye ediyorum. İnsanda bir zindelik, canlılık, mutluluk ve enerji hali bırakıyor. Deneme seanslarımız var isteyenler cihazımızı görmeye gelebilirler” diye konuştu.

SAÇ DÖKÜLMESİ, CİLT KIRIŞIKLIĞI VE KİLO PROBLEMİ YAŞAYANLAR DOĞRU ADRES ROYAL AYDIN VIP

Diğer cihaz ve hizmetlerden bahseden Taçuyanık,” Daha birçok cihazımız var. Zayıflama adına birçok cihazımız var. Kilo verme de kullandığımız meta vacu var. Vakumlı koşma bandı diye geçiyor. Yarım saat yürümeyle 3 saat koşma etkisiyle çok fazla kalori yakan cihazımız. Meta Roll, EMS, Magic Crush (heykeltraş), Lenf Dranaj, G8, Hidrofacial cilt bakım cihazı, İğnesiz acısız Mesointense (Mezoterapi) saç dökülmelerinde ya da cilt kırışıklıklarındaki akne problemlerinde kullandığımız protokollerimiz var. Türkiye tarafından iki yıl önce patenti alınan lazer epilasyon cihazımız var beyaz ve gri kılları gören. Cilt temizliğinden tutun leke kırışıklık akne kolojen ip protokolümüz var yosun peelingimiz var kalıcı fondötenimiz var daha birçok cihazımız ve işlemlerimiz var” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler