Takip Et

/>

SON DAKİKA

Engelli vatandaşa öldüresiye dayak

25 Kasım 2016, Cuma 22:31

     


Efeler'de yaşayan yüzde 84 engelli Ömer Kaçar, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından darp edildi. Gazipaşa İlkokulu’nda görevli sınıf öğretmeni baba Turgut Kaçar, oğlunu darp eden kişiyi tespit etmek için civardaki tüm güvenlik kameralarını bizzat incelerken, olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Olay, Batı Gazi Bulvarı’nda 10 Kasım 2016 Perşembe günü saat 09.40 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, yüzde 84 engeli bulunan 20 yaşındaki Ömer Kaçar, babasının öğretmenlik yaptığı Gazipaşa İlkokulu'na gitmek için karşıdan karşıya geçmeyi beklediği sırada, arkasından korna çalan bir araca yol vermek için kenara çekildi. Yolda kendisine denk gelen bir kişinin 'Kenara çekil ulan' sözlerine 'Sus' diye cevap veren Ömer Kaçar, öfkeli vatandaşın tekme ve tokat darbelerine maruz kaldı. Eli ve yüzü kanlar içerisinde kalan Kaçar, civarda bulunan bir vatandaşın araya girerek yardım etmesi ve yolda seyir halinde olan araç sürücülerinin müdahalesiyle saldırganın elinden kurtuldu.

POLİSE ŞİKAYETTE BULUNULDU

Yüzde 84 fiziksel engeli nedeniyle hareketlerinde kısıtlanma bulunan Ömer Kaçar'ın durumdan haberdar olan baba Turgut Kaçar, polise şikayette bulunurken, temin edebildiği güvenlik kamerası görüntülerini emniyet yetkililerine teslim etti. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, saldırganın kimliği tespit edilemedi.

“SALDIRGAN BİR AN ÖNCE BULUNUP CEZALANDIRILSIN”

Yaşanan olayla ilgili konuşan Ömer Kaçar, “Şehiriçi minibüsünden indiğimde babama geldiğimi haber vermek için telefon açtım. Tam karşıdan karşıya geçmek üzereyken arkamdan bir araba korna çalınca kenara çekilerek yol verdim. Trafiğin rahatlamasını beklerken, biri yanıma gelip ‘Kenara çekilsene ulan’ diye çıkıştı. Ben de ‘Sus’ deyince birden yumruk atmaya başladı. O esnada yoldan geçen bir kadın bana yardım ederek kanayan burnumu sildi. Babamla birlikte şikayetçi olduk. Ancak saldırgan halen yakalanamadı. Kimliği tespit edilerek, yakalanmasını ve cezalandırılmasını istiyorum" dedi. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler