Takip Et

SON DAKİKA

Genelev alevlere teslim oldu: 1 ölü 3 yaralı

24 Kasım 2016, Perşembe 11:13

     


Efeler’de sabaha karşı genelevde çıkan yangında bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Büyük paniğe yol açan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle başka odalara sıçramadan söndürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken yangının mutfaktaki buzdolabından çıktığı ifade edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yangın, Aydın ASTİM OSB yakınlarındaki genelevde sabaha karşı meydana geldi. Gece saatlerinde genelevde çalışan Hanım Dudu V. (64), iş yeri sahibi Seyfettin V., Semra Ç. (66) ve Murat K. üst kata çıkıp yattı. Bir süre sonra 31 numaralı odadan duman çıktığını gören diğer genelev çalışanları, durumu itfaiye ve 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken bir yanda da üst katta mahsur kalanları tahliye etti.

MUTFAK BÖLÜMÜNDEN ÇIKMIŞ

Çıkan yangında mekanda çalışan Hanım Dudu V. iş yeri sahibi Seyfettin V., genelevde çalışan diğer kadın Semra Ç. ile hizmetli olarak çalışan Murat K. dumandan etkilendi. Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadınlardan Hanım Dudu V. isimli kadın, hayatını kaybederken Semra Ç. ise ağır yaralandı. İş yeri sahibi Seyfettin V. ve hizmetli Murat K. hafif şekilde yaralandı.

Polis ve itfaiye ekipleri tarafından genelevde yapılan incelemede yangının mutfaktan başladığı belirlenirken olayda hayatını kaybeden Hanım Dudu V’nin dumandan zehirlendiği öğrenildi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler