Takip Et

SON DAKİKA

Cumayakalılar'ın Goca Mehmet'i toprağa verildi

23 Kasım 2016, Çarşamba 12:10

     


Cumayakalıların “Goca Mehmet’i” toprağa verildi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu’nun Cuma Mahallesi’nde yaşarken Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait evde çıkan yangında can veren, kanser hastası 57 yaşındaki Mehmet Alan, İzmir’de yapılan otopsinin ardından Cumaönü Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cuma Mahallesi’nin “Goca Mehmet” lakaplı ve 6 aydır kanser tedavisi gören Mehmet Alan’ın, yalnız yaşadığı evinde çıkan yangında, dumandan zehirlenerek öldüğü tahmin edilirken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Yangının ardından olay yeri inceleme ve itfaiye ekiplerinin evde yaptığı inceleme ve yazdığı raporlarda farklı iki sonuç belirtildi. 'Şüpheli ölüm' olarak kayıtlara geçen Mehmet Alan’ın ölümüyle ilgili olarak cumhuriyet savcılığınca açılan soruşturma kapsamında, Alan'ın gerçek ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na otopsiye gönderildi. Cumayakalıların Goca Mehmet’inin, evde çıkan dumandan zehirlenerek mi can verdiği ya da herhangi bir şüpheli durumun olup olmadığı, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek otopsi sonucuna göre belli olacak.

İZMİRDEN GELEN NAAŞI İKİNDİ NAMAZINA YETİŞMEDİ

Önceki gün evin bir odası tamamen yanarken, diğer odaya sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında dumandan zehirlenme sonucu öldüğü tahmin edilen Mehmet Alan’ın İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenazesi dün ikindi namazına yetişmeyince akşamüzeri toprağa verildi. Evinin önüne gelen naaş, cenaze aracında yıkandıktan sonra hocanın okuduğu dua eşliğinde helallik alındı. Ardından Cumaönü Camisi'ne götürülen cenaze, namazı kılındıktan sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda torağa verildi.

AMBULANS 9 DAKİKADA GİTMİŞ

Öte yandan vatandaşların 112 Acil Servis ambulansının 25 dakika geç geldiği şeklinde serzenişlerinin doğru olmadığı, sağlık görevlilerinin 112’ye yapılan ihbardan 9 dakika sonra olay yerine geldikleri öğrenildi. 9 dakikalık gecikmenin de hatalı adres verilmesinden kaynaklandığı bildirildi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

Karacasu'da çıkan yangında bir kişi dumandan zehirlenerek can verdi

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler