Takip Et

SON DAKİKA

SGK Müdürü “kafa atma” olayını anlattı

21 Kasım 2016, Pazartesi 08:00

     


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yedieylül Merkezi Müdürü Aydın Nasuhbeyoğlu, SGK önünde bir vatandaşa kafa attığı iddiasıyla ilgili olayın ayrıntılarını, emniyet ifadesinde anlattı. Nasuhbeyoğlu, şikayetçi olan vatandaşın aşırı derecede alkollü olduğunu, kendisini yaklaşık 100 metre takip edip sürekli ağır küfürler ettiğini, sonuncusunda dayanamayıp tokat attığını söyledi.

SGK binası yakınlarında esnaflık yapan Memduh Yıldırım’ın (44), kendisine kafa attığı iddiasıyla şikayetçi olduğu SGK Yedieylül Merkez Müdürü Aydın Nasuhbeyoğlu’nun, Efeler Polis Merkezi’ne verdiği ifadenin ayrıntıları ortaya çıktı.

“10 METRE TAKİP EDİP AĞIR KÜFÜRLER ETTİ”

Şikayetçi vatandaşın aşırı derecede alkollü olduğunu söyleyen Nasuhbeyoğlu, olayın kendisine küfür edilmesi nedeniyle yaşandığını belirtti. Nasuhbeyoğlu olayı şöyle anlattı:

“O gün mesai bitiminde, saat 18.00 sıralarında fatura ödemek için bir bankanın ATM’sine gittim. Dönerken tanımadığım bir kişi arkamdan küfür etti. Dönüp bakmadım. Bir süre sonra yeniden küfür etti ancak ben yine oralı olmadım. Bu kez bana daha da yaklaşarak küfür etti. Ben durup, “Bana mı küfür ediyorsun” diye sordum. “Evet sana ediyorum” diye yanıt verdi. Şahıs aşırı derecede alkollüydü. Yanındaki kişiye, arkadaşını oradan götürmesini söyledim. O sırada yine küfür edince tokat attım. Biraz ileride oğlum beni bekliyordu. Oğlumun gözü önünde aileme küfür edilmesine tahammül edemezdim. Yaşanan olaya esnaf da şahittir.”

İKİ TANIK İFADE VERDİ

Olayla ilgili ifade veren iki görgü tanığı da Nasuhbeyoğlu’nun anlattıklarını doğruladı. Tanıklar, tokat nedeniyle bir yaralanma olmadığını, esnafın daha sonra kendini yola attığını, bu sırada burnunda çatlama yaşanmış olabileceğini söyledi.

10 Kasım Cuma günü yaşanan olayda, SGK binası yakınlarında esnaflık yapan Memduh Yıldırım (44), SGK Yedieylül Merkezi Müdürü Aydın Nasuhbeyoğlu’nun kendisine sebepsiz yere kafa attığını, bu nedenle burnunun çatladığını öne sürerek şikayetçi olmuştu. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler