Takip Et

SON DAKİKA

Yavru köpeğin kulaklarını kestiler

17 Ocak 2017, Salı 17:50

     


Efeler’de bulunan sokak köpeğinin kulakları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Bir kulağı kesilen diğer kulağı kesileceği sırada kaçan köpeğe hayvanseverler sahip çıktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler’de meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bir sokak köpeğinin kulağını kesti. Bir kulağı kesilen ve diğer kulağı kesilirken kişi ya da kişilerinin elinden kaçan köpeğe hayvanseverler sahip çıktı. Köpeğin kulağının kesik olduğunu ve kanadığını fark eden vatandaşlar, hayvana ilk yardım uyguladı. Görevliler de yaralı hayvanı tedavi için veterinere götürdü.

Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş, barınakta köpeğin tedavisine devam edildiğini belirterek, “Bu tarz olaylar çok fazla yaşanıyor. Öncelikle çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamalıyız ki yetişecek nesiller sağlıklı bireyler olsun. Milli Eğitim tarafından okullarda bu konu yeterince işlenmiyor” dedi. Hayvan cinayetlerinin önüne geçilmesi için caydırıcı cezaların gelmesi gerektiğini belirten Tekinbaş, “Böylelikle önüne geçebiliriz, diye düşünüyorum. Hayvanların da insanlar gibi bir canının olduğunu unutmayalım” diye konuştu. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler